Öcalan İçin İmza Kampanyası - Son Dakika
Yerel

Öcalan İçin İmza Kampanyası

Öcalan İçin İmza Kampanyası

Batman'da BDP'lilerin ve STK'ların katılımı ile yapılan basın açıklamasıyla "Öcalan'a özgürlük için imza" kampanyasının startı verildi.

28.02.2014 14:20  Güncelleme: 14:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batmanda Öcalan için imza kampanyası başlatıldı.
BDP'lilerin ve STK'ların katılımı ile Gülistan Caddesinde yapılan basın açıklamasıyla "Öcalan'a özgürlük için imza" kampanyasının startı verildi.
Basın açıklamasına Batman Milletvekili Ayla Akat Ata, Belediye Başkanvekili Serhat Temel, Abdullah Öcalan'ın avukatlarından Mehdi Öztüzün, Parti Meclis üyesi Nezir Gülcan, BDP İl Başkanı Serdar Atalay, Belediye Eşbaşkan Adayları Sabri Özdemir, Gülistan Akel ve STK'lar destek verdi. Yapılan açıklamada Abdullah Öcalan'ın özgürlüğünün, Kürt sorununun çözümüne önemli katkı sağlayacağına vurgu yapıldı. Açıklamanın ardından Gülistan Caddesine kurulan masaya "Öcalan'a özgürlük için" imzalanacak olan dokümanlar bırakıldı. İlk imza Milletvekili Ayla Akat Ata ve BDP'liler tarafından atıldı. İmza kampanyasının önümüzdeki günlere kadar devam edeceği ve toplanacak imzaların ilgili devlet kurumlarına gönderileceği belirtildi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Öcalan İçin İmza Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement