Oceanvs Orientalis Vs İlhan Erşahin - Son Dakika
Kültür Sanat

Oceanvs Orientalis Vs İlhan Erşahin

İnternet ve Çağrı Merkezimizden satın alınmış olan biletlerin teslimatı 17 Mayıs tarihinden itibaren 'Uçhisar Meydan Info' masasından yapılacaktır.

19.05.2017 20:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnternet ve Çağrı Merkezimizden satın alınmış olan biletlerin teslimatı 17 Mayıs tarihinden itibaren 'Uçhisar Meydan Info' masasından yapılacaktır.

Garanti kredi kartlarına %20 indirim

Bu yıl 18 – 21 Mayıs 2016 tarihleri arasında "Dünyadan Çıkış Yolları" teması altında üçüncüsü düzenlenen Cappadox, Volkswagen ana sponsorluğunda Kapadokya'nın özel doğasında gerçekleşiyor.

Güney Amerika'nın tribal ritimlerini müziğine taşıyan Oceanvs Orientalis (The Magic Movement, İstanbul) ve İlhan Erşahin punk saksafonuyla birleşiyor.

Şafak Özkütle tarafından kurulan Oceanvs Orientalis (The magic Movement, Istanbul), kısa zamanda özgün prodüksiyonları ve remiksleriyle elektronik müzik dünyasına etkileyici bir giriş yaptı. Müzik tarihinden alınıp yeniden kullanılan arkeolojik buluntular, dönüştürülen müzikal birikimler dikkat çekti. Meksika'da, Tulum'daki Maya Hearts performansı, Brooklyn'de, The Lab NYC'deki performans ve Burning Man festivalinden sonra Oceanvs orientalis bu kez İlhan Erşahin ile birlikte Cappadox'da olacak.

* 18-21 Mayis festival tarihlerinde kapida alinacak bilet fiyatlari farklilik gosterebilir.

**Rhye konseri için alacağınız biletle bu konsere de katılabilirsiniz.

Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz  aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

Detaylar :

İl : Nevşehir

İlce : Merkez

Mekan : Perili Ozanlar Vadisi

Başlangıç Saati : 19.05.2017 23: 59: 00

Bitiş Saati : 20.05.2017 01: 59: 00

Kategori : Oceanvs Orientalis vs İlhan Erşahin

Tür : Konser

Ücretlimi? : Hayır

Kaynak: Etkinlik.io

Son Dakika Kültür Sanat Oceanvs Orientalis Vs İlhan Erşahin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement