Oda Başkanları Dikili’de Toplandı - Son Dakika
Güncel

Oda Başkanları Dikili’de Toplandı

Oda Başkanları Dikili’de Toplandı

Oda Başkanları Dikili Esnaf Odası ev sahipliğinde Dikili'de bir araya geldiler.

27.04.2011 15:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dikili Esnaf Odası Yönetim Kurulu adına konukları Esnaf Odası Başkanı Taner Eker, Genel Sekreter Ercan Köse ve Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Kaan karşıladılar.

Kahvaltı eşliğinde yapılan toplantıya; İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, Başkan Vekilleri Hilmi Kurtoğlu, İbrahim Bayram, Selahattin Arslan, Genel Sekreter Özcan Kılkış, Sicil Müdürü Serkan Ceylan, Eğitim Müdürü Ahmet Tanık, Hukuk Danışmanı Özcan Tokuş, Muhasebe Müdürü Bülent Dilaver, Birlik Danışmanı Mustafa Ak, Protokol Müdürü Burcu Gençay, Eğitim Birimi Özgür Başarır, Bergama, Kınık ve Poyracıktan tüm oda başkanları katıldılar.

Toplantıda Birlik Başkanı Zekeriya Mutlu'nun her odanın konuşmalarını dinleyerek notlar aldığını belirten Dikili Esnaf Odası Taner Eker; "Böyle bir toplantı Dikili'de ilk defa oluyor. Biz burada taleplerimizi dile getirirken ilçemizin tanıtımını da yaptık. Kaymakamlığın, Belediyenin ve ilçedeki tüm mülki amirlerin odamızla dayanışma içerisinde olduğunu belirttik. Bu toplantıların sayısını arttırarak, esnafımızın sorunlarını daha çok dile getirmeye çalışacağız. Dikili Esnafının daha iyi bir yere gelmesi için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Oda Başkanları Dikili’de Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement