Ödemiş Belediyesi'nden Dolmuş Hatlarına İlave Taşıma Hakkı İhalesi - Son Dakika
Yerel

Ödemiş Belediyesi'nden Dolmuş Hatlarına İlave Taşıma Hakkı İhalesi

Ödemiş Belediyesi\'nden Dolmuş Hatlarına İlave Taşıma Hakkı İhalesi

Ödemiş Belediyesi’nce ilçedeki şehir içi dolmuş hatlarının üçünde çalışacak araç sayısının artırılması için taşıma hakkı ihalesi düzenlenecek.

14.12.2013 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ödemiş Belediyesi'nce ilçedeki şehir içi dolmuş hatlarının üçünde çalışacak araç sayısının artırılması için taşıma hakkı ihalesi düzenlenecek. Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, şehirdeki yeni tesislere göre dolmuş hatlarının yeniden düzenleneceğini söyledi.

Ödemiş Belediyesi denetimli olarak toplam dört ayı hatta düzenlenen dolmuş seferlerinin üçü için toplam 5 adet taşıma hakkı ihalesi düzenlenecek. İhaleler sonucunda Yaylakent-Türbe ile Yaylakent-Sanayi arasında çalışan hatlara ikişer, YSE-Eski İstasyon arasında çalışan hatta ise bir minibüs daha ilave edilmiş olacak.

İHALE 25 ARALIK'TA

5 yeni aracın taşıma hakkı ihaleleri 25 Aralık Çarşamba günü gerçekleştirilecek. Türbe hattına eklenecek araçlar için 11.00 ve 11.15'te, Anafartalar hattına eklenecek araçlar için 11.30 ve 11.45'te, YSE hattına eklenecek tek araç için ise 12.00'da Encümen huzurunda açık teklif usulü ile ihaleye çıkılacak. İhaleler Encümen toplantı salonunda yapılacak.

MUHAMMEN BEDELİ 140 BİN LİRA

1 yıllığına verilecek taşıma hakkı için açılan ihalelerin muhammen bedeli ise KDV hariç 140 bin lira olacak. İhaleye katılmak isteyenlerin gerekli belgeleri topladıktan sonra başvuru taahhütnamesi ile birlikte 25 Aralık Çarşamba günü saat 10.00'a kadar Cumhuriyet Mahallesi halı saha yanındaki Zabıta Müdürlüğü'ne başvurmaları gerekiyor.

"HATLAR UZAYACAK VE GÜZERGAHLARI DEĞİŞECEK"

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, "Kentimizin hızla gelişimi ve yatırımların bir bir hayata geçirilmesiyle halkımızın yeni tesislere ulaşımı açısından toplu taşımacılık önemini daha da artırmış durumda. Yeni hal tesisleri ve yeni otogar tesislerine göre kentimizdeki üç şehir içi dolmuş hattı yeniden düzenlenecek. Bazı hatların mesafeleri uzatılacak ve güzergahları değiştirilecek. Yeni tesislerle birlikte artması öngörülen talebi karşılamak amacıyla yeniden düzenlenecek hatlara 5 adet dolmuş ilavesi için belediyemizce ihale düzenlenecek. Halkımızın toplu taşımdan etkin şekilde yararlanması için planlama çalışmalarımız devam ediyor" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ödemiş Belediyesi'nden Dolmuş Hatlarına İlave Taşıma Hakkı İhalesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement