Ödemiş'e Patates Alım Desteği - Son Dakika
Güncel

Ödemiş'e Patates Alım Desteği

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Ödemiş'teki patates üreticilerinden 800 ile bin ton arası patates alarak ihtiyaç sahibi ailelere dağıtacaklarını bildirdi.

03.06.2016 13:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Ödemiş'teki patates üreticilerinden 800 ile bin ton arası patates alarak ihtiyaç sahibi ailelere dağıtacaklarını bildirdi.

Bazı CHP İzmir milletvekilleri ve İl Başkanı Alaaddin Yüksel ile Ödemiş'te temaslarda bulunan Kocaoğlu, ilçe başkanlığında yaptığı konuşmada tüm ilçelere eşit hizmet götürdüklerini, yaptıkları çalışmalara yönelik "dedikodu kampanyası" yürütüldüğünü savundu.

Belediyecilik hizmetlerinin yanında kentlerin kalkınmasını sağlayan yol haritaları çizdiklerini kaydeden Kocaoğlu, "Aslı astarı olmayan bir yıpratma kampanyası belediyelerin bizde olmadığı yerlerde artarak devam ediyor. Ben hiçbir belediyeyi birbirinden ayırmıyorum. Bunu hemşehrilerimizin bilmesi gerekiyor. Ödemiş özelinde söylersek her hizmeti getirecek organizasyonumuz, kadromuz ve imkanımız var. Ancak sanki bir gecikme varmış gibi gösteriliyor. Bir gecikme asla söz konusu değil ama herkes ilk kendi köyüne hizmet gelsin istiyor haklı olarak. Ancak, bu işleri aciliyetine göre bir sırayla yapıyoruz." dedi.

Ödemiş'in patates üretiminin önde gelen merkezlerinden olduğunu, bu üründeki fiyat düşüşüne kayıtsız kalmayacaklarını dile getiren Kocaoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Patates krizinin hemen ardından çalışmaya başladık. Büyükşehir Belediyemiz patates üreticisinden 800 ila bin ton patates alımı yapacak ve ihtiyacı olan fakir ailelere dağıtacağız. Biz bu işlerle uğraşırken Ödemiş Belediyesi'nin kendine has bir tutum belirlediğini görüyoruz. Bu yanlış tutumumun doğru olmadığını ve yakışmadığını bir mektupla belediye başkanına ilettim."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ödemiş'e Patates Alım Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement