ODTÜ'lü araştırma görevlisi bedensel engelli bireye hakaret etti: Oğlun yürüyor mu? - Son Dakika
Güncel

ODTÜ'lü araştırma görevlisi bedensel engelli bireye hakaret etti: Oğlun yürüyor mu?

ODTÜ'de araştırma görevlisi olan A.R.A.'nın sosyal medyada bedensel engelli bir bireye ettiği hakaret infial yarattı. Yürüme engelli olan Celal Karadoğan sosyal medya hesabından oğlu ile bir fotoğraf paylaşırken, A.R.A. bu fotoğrafa, "Oğlun yürüyor mu?" şeklinde yorum yaptı. Araştırma görevlisinin yaptığı bu yorum sosyal medyada tepki çekti.

27.11.2020 10:44  Güncelleme: 12:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümünde araştırma görevlisi olan A.R.A.'nın yürüme engelli olan bir bireye hakaret etmesi sosyal medyada infial yarattı. A.R.A., oğlu ile bir fotoğraf paylaşan Celal Karadoğan'ın paylaşımına "Oğlun yürüyor mu?" şeklinde bir yorum yaptı.

Araştırma görevlisinin bu yorumu birçok kullanıcı tarafından tepki çekerken Karadoğan konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

ODTÜ'lü araştırma görevlisi bedensel engelli bireye hakaret etti: Oğlun yürüyor mu?

"BİR KADINA BÖYLE HAKARETLER ETTİRMEM"

Yaptığı paylaşımda ağır şekilde tepki gösterilen A.R.A.'yı da koruyan Karadoğan, "Olay çok başka bir yere gidiyor. Kimseyi linç ettirmedim bugüne kadar bunu paylaşırken de kızgınlıkla paylaştım. Bu ne küfür kıyamet! Tamam şakaysa da bana yapıldı aldım kabul ettim. Bir kadına böyle hakaretler edilmez/ettirmem" ifadelerini kullandı.

ODTÜ'lü araştırma görevlisi bedensel engelli bireye hakaret etti: Oğlun yürüyor mu?

ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ PAYLAŞIMINI SİLDİ

Öte yandan A.R.A. yaptığı paylaşımını silerken sosyal medya hesabını da korumalı hale getirildi. Ayrıca A.R.A.'nın "Engelli kadınların sosyal etkileşimlerini artırma" projesine görevli olarak katıldığı da ortaya çıktı.

ODTÜ\'lü araştırma görevlisi bedensel engelli bireye hakaret etti: Oğlun yürüyor mu?

Son Dakika Güncel ODTÜ'lü araştırma görevlisi bedensel engelli bireye hakaret etti: Oğlun yürüyor mu? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • ABC: insan olamamış. ama o engellı ondan yüz kat daha ınsan 27 5 Yanıtla
  • FARUK : ODTÜCÜ SENDE YÜRÜYEMEZSİN İNŞALLAH 20 10 Yanıtla
  • adıgüzel korkmaz : YAHU KADIN KÖTÜ BİŞEY DEMEMİŞKİ İYİ NİYETLE OĞLUN YÜRÜYORMU DEMİŞ .BUNUDA KENDİNİ BİLMEZ Bİ DELİ KUYUYA TAŞ ATMIŞ ARKASINDAN BİRSÜRÜ DENGESİZ YÜRÜMÜŞ . 8 19 Yanıtla nea: oradaki çebek gibi sırıtma ifadeleri nedir o zaman? Bir de böyle konuları ne kadar hafife alıyorusunuz bu kadar genişmisiniz? 0 0
  • serkan: Ondan sonra ülkede neden sıkıntı çıkıyor diye avaz avaz bağırıyorlar, insanlarımız daha kendisine saygısı yok başkasına nasıl olsun, kimseyle dalga geçmeyin. Engelli birilerini gördüğünüzde gözünüzü dikerek bakmayın ki rahatsız olmasınlar, bunları engelli biri olarak söylüyorum yaşamayan bilemez. 13 0 Yanıtla 06king: aynen kardeşim 0 0
  • Türkiyem: sıkıştılar mı kadın önce insan ol yaratık senin yarın yerinden kalkamayacağının garantisi varmı çok şükür millet vefalı be az bile demişlerdir sizin gibi sürülere 0 0 Yanıtla

Advertisement