Odü'de Mezuniyet Töreni - Son Dakika
Güncel

Odü'de Mezuniyet Töreni

Odü\'de Mezuniyet Töreni

Ordu Üniversitesi (ODÜ) Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Ünye, İkizce ve Akkuş Meslek Yüksek Okulları 2017-2018 yılı mezuniyet töreni düzenlendi.

07.06.2018 16:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu Üniversitesi (ODÜ) Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Ünye, İkizce ve Akkuş Meslek Yüksek Okulları 2017-2018 yılı mezuniyet töreni düzenlendi.

Ünye Kapalı Spor Salonu'ndaki tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.

Ardından ODÜ Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) birincisi Mehmet Karataş, Ünye Meslek Yüksek Okulu (MYO) birincisi Şeyma Balcı, Akkuş Meslek Yüksek Okulu (MYO) birincisi Derya Çöpoğlu ve İkizce Meslek Yüksek Okulu (MYO) birincisi Neşe Cengiz birer konuşma yaptı.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, törende yaptığı konuşmada, yerel yönetimler olarak öğrencilere her türlü konuda destek olmaya çalıştıklarını ifade ederek, "Bu coğrafya 15 yaşında mimarlar mühendisler çıkaran, 17 yaşında Fatihler çıkartan, 20 yaşında dünyaya meydan okuyan liderler çıkartan bir coğrafya. İçinizden çok değerli kardeşlerimiz çıkacak. Onun için diyorum ki hepinizin bir tavrı olsun, her birinizin bir tarzı olsun, her birinizin kendine özgü bir kişilik yapılanması olsun." dedi.

Ordu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tevfik Noyan da, hayatta başarmanın yolunun bireysel çaba ve gayretten geçtiğini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Bugün sahip olduğunuz diplomalar sizi sadece meslek sahibi yapmakta. Fakat hayatta başarılı olmanızın yolu sizlerin bireysel olarak göstereceğiniz gayret ve çabalarla olacaktır. Sizlerin kalbi büyük, egoları küçük, zihinleri açık gençler olarak yetişmeniz ve hayata bakış açınızın bu şekilde olması en büyük tavsiyemdir. Ne kadar büyük meslek sahibi olursanız olun, ne kadar büyük ilere imza atarsanız atın, lütfen egolarınızdan kendinizi arındırın."

Konuşmaların ardından fakülte ve meslek yüksek okullarında ilk üçe girenlere başarı ödülleri verilirken, mezuniyet kütüklerine okul birincileri tarafından plaket çakıldı.

Tören, öğrencilerin keplerini topluca havaya fırlatmaları ile son buldu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Odü'de Mezuniyet Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement