Ödülleri kendi maaşından karşılayacak - Son Dakika
Güncel

Ödülleri kendi maaşından karşılayacak

Ödülleri kendi maaşından karşılayacak

Gaziantep'in Karkamış ilçesi Belediye Başkanı Ali Doğan, ilçede düzenlenen kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere verilecek para ödüllerini kendi maaşından karşılayacak.

13.04.2020 17:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'in Karkamış ilçesi Belediye Başkanı Ali Doğan, ilçede düzenlenen kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere verilecek para ödüllerini kendi maaşından karşılayacak.

Karkamış ilçesinde düzenlenen ödüllü kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrenciler belirlendi. Yarışmada birinci olan Merve Nur Eteş birinci olarak, 2 bin TL paranın sahibi olurken Nebahat Gülnisa ikinci olarak bin TL ve Eylem Polat üçüncü olarak 500 TL para ödülünü almaya hak kazandı. Derece giren öğrencilerin ödülleri düzenlenen törenle teslim edileceği öğrenilirken, Karkamış Belediye Başkanı Ali Doğan, yarışmada ödül olarak verilecek toplam 3 bin 500 TL'yi ise alacağı maaştan karşılanacağını açıkladı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ödülleri kendi maaşından karşılayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kayseri Takımı Snowboard Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye Şampiyonu Oldu
    11:34 Kayseri Takımı Snowboard Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye Şampiyonu Oldu

    Türkiye Kayak Federasyonu tarafından düzenlenen Snowboard Türkiye Şampiyonası'nda Kayseri takımı büyük bir başarıya imza atarak Türkiye şampiyonu oldu. Şampiyonada mücadele eden 15 ilden 160 sporcu arasında Kayseri takımı 8 bin 543 puan ile birinci oldu. Erzurum ikinci, Eskişehir ise üçüncü oldu. Dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Ali Oto ve Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı tarafından takdim edildi.

  • Tokat'ın Niksar ilçesinde şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar verildi
    11:34 Tokat'ın Niksar ilçesinde şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar verildi

    Niksar Kaymakamı Ekrem Çeçen, şehit aileleri ve gaziler için düzenlenen iftar programında ailelere teşekkür etti. Çeçen, şehitlere rahmet, gazilere sağlık ve sabır diledi. İftar programında Kur'an-ı Kerim okunarak dua edildi ve Kaymakam Çeçen ile eşi Meltem Danışan Çeçen, şehit aileleri ve gazilerle yakından ilgilendi.

  • Adana'da Ruhsatsız Silah Operasyonu: 80 Silah Ele Geçirildi
    11:34 Adana'da Ruhsatsız Silah Operasyonu: 80 Silah Ele Geçirildi

    Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde yapılan operasyon ve denetimlerde ruhsatsız 80 silah ele geçirildi. Operasyonda ayrıca uyuşturucu haplar ve silah parçaları da bulundu. 37 şüpheli tutuklandı ve 329 aranan kişi yakalandı.

  • Eskişehir'de Kullanılmayan Lojman ve Depolama Alanları Vatandaşları Endişelendiriyor
    11:33 Eskişehir'de Kullanılmayan Lojman ve Depolama Alanları Vatandaşları Endişelendiriyor

    Eskişehir Seyitgazi İlçe Belediyesine ait kullanılmayan lojman ve depolama alanlarının günlük yaşamı olumsuz etkilemesi nedeniyle vatandaşlar tepki gösterdi. İkiçeşme Mahallesi'nde bulunan bu alanlarda ölü köpek yavrularının bulunması ve kimliği belirsiz kişilerce kullanılması mahalle sakinlerini tedirgin ediyor. Vatandaşlar, boş binaların çocuklar için tehlike oluşturduğunu ve buraların yıkılıp yeni konutlar yapılmasını istediklerini belirtiyor.

  • Şişli'de silahla
    11:31 Şişli'de silahla "ağabeyimize yanlış yaptın" kavgası kamerada: Silahla 4 yerinden vuruldu

    İstanbul Şişli'de aralarındaki husumeti çözmek için bir araya gelen grup, tartıştıkları diğer grubu "ağabeyimize yanlış yaptınız" diyerek darbetti. Darbedilen grup silahlanıp yaklaşık 1 saat sonra kendilerine saldıran gruba ateş açtı. Silahlı kavga anları kameralara yansırken, olayda 1'i silahla 2 kişi yaralandı. Polis olaya karışan 2 şahsı yakaladı.

  • CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci, projelerini anlattı
    11:31 CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci, projelerini anlattı

    CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci, ilçedeki bir otelde düzenlenen proje tanıtımında, halkçı ve yeni nesil belediyecilik anlayışıyla Türkiye'ye örnek olmayı hedeflediklerini belirtti. Mandalinci, su, trafik, altyapı, yaşam parkları, sosyal ve spor tesislerine kadar projelerini tek tek anlattı. Ayrıca, su sorununun çözümüne yönelik olarak Ekinambarı bölgesinde kaynaktan suyun arıtılarak Mumcular Barajı'na verilmesi ve Turgutreis bölgesinde denizden su arıtma tesisi kurulması gibi önlemler alacaklarını söyledi.

  • Otomobil, durakta bekleyenlerin arasına daldı: 3 ölü, 6 yaralı
    11:30 Otomobil, durakta bekleyenlerin arasına daldı: 3 ölü, 6 yaralı

    Konya'da kontrolden çıkan bir otomobil, otobüs durağında bekleyen vatandaşlara çarptı. Kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı. Kaza sonucunda durakta bekleyenler yol kenarına savruldu. Yaralılar tedavi altına alındı ve polis olay yerinde incelemelerde bulunuyor.

  • Cumhur İttifakı'nın Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nde öğrencilerle buluştu
    11:29 Cumhur İttifakı'nın Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nde öğrencilerle buluştu

    Aydın Ayaydın, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nde düzenlenen 'Gençlik Buluşması'nda öğrencilerle bir araya geldi. Ayaydın, öğrencilere yönelik projelerini anlattı ve seçildiği takdirde Muğla'da yapacaklarından bahsetti. Üniversite öğrencilerinin yaşamını kolaylaştırmak için hafif raylı sistem, ücretsiz ulaşım, yemek desteği, ücretsiz internet gibi projeleri olduğunu belirtti. Ayrıca, sosyal ve kültürel etkinliklere ücretsiz taşıma sağlayacaklarını ve barınma sorununu çözeceklerini ifade etti.

  • Antalya'da Halter Salonuna Dönüştürülen Okul Deposundan Madalyalarla Döndüler
    11:29 Antalya'da Halter Salonuna Dönüştürülen Okul Deposundan Madalyalarla Döndüler

    Antalya'da bir okulun deposunun spor salonuna dönüştürülmesiyle halterle tanışan öğrenciler, kısıtlı imkanlara rağmen Türkiye şampiyonasından madalyalarla döndü. Gülgün Nihat Ömür Ortaokulu'nun altındaki depo, gönüllü olarak halter eğitmenliği yapan Mustafa Otun tarafından halter salonuna dönüştürüldü. Öğrencilerden Hüsnücan Yılmaz Avrupa ikincisi, Beytullah İkne Türkiye şampiyonu, Mehmet Savga Türkiye şampiyonu ve Mesut Zorlu Türkiye üçüncüsü oldu. Öğrenciler, daha fazla destek alarak daha büyük başarılar elde etmek istediklerini belirtti.

  • Kayseri İkinci Amatör Küme'de 4. Hafta Maçları Tamamlandı
    11:29 Kayseri İkinci Amatör Küme'de 4. Hafta Maçları Tamamlandı

    Bu sezon üç ayrı grupta oynanan İkinci Amatör Küme'nin 4. haftasında toplam 13 karşılaşmada takımlar 68 kez gol sevinci yaşadı. Haftanın en gollü karşılaşması Büyük Toraman - Kayseri İdman Yurdu maçı oldu.


Advertisement