Odunpazarı Belediyesi Madencileri Unutmuyor! - Son Dakika
Güncel

Odunpazarı Belediyesi Madencileri Unutmuyor!

Odunpazarı Belediyesi Madencileri Unutmuyor!

Odunpazarı Belediyesi; başta Zonguldak, Ermenek ve Soma olmak üzere maden kazalarında yaşamını kaybeden madencileri anacak.

30.11.2017 13:51  Güncelleme: 13:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Odunpazarı Belediyesi Dünya Madenciler Günü nedeniyle Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi'nde (YKSM) Maden Türküleri Konseri düzenleyecek.

İbrahim Turhan ve Serpil vurucu tarafından hazırlanan Maden Türküleri Konseri, 4 Aralık 2017 Pazartesi Günü, saat 20.00'de gerçekleşecek.

Maden Türküleri Konseri'nin ücretsiz olduğunu belirten yetkililer, konseri dinlemek isteyen vatandaşların ücretsiz biletleri Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi'nden temin edebileceğini kaydetti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Odunpazarı Belediyesi Madencileri Unutmuyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • YSK, 2 ilçe ve 2 beldede seçimlerin yenilenmesine karar verdi
    12:58 YSK, 2 ilçe ve 2 beldede seçimlerin yenilenmesine karar verdi

    Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin yapılan itiraz başvurularını değerlendirmeye devam ediyor. Bugüne kadar 2 ilçe ve 2 beldede seçimlerin yenilenmesine karar veren YSK, kesin seçim sonuçlarını ilan etmek için itirazları karara bağladıktan sonra açıklayacak. Yenilenmesine karar verilen yerlerde seçimler 2 Haziran'da gerçekleştirilecek.

  • Mardin'de okul çevreleri ve servis araçlarında denetim gerçekleştirildi
    12:57 Mardin'de okul çevreleri ve servis araçlarında denetim gerçekleştirildi

    Mardin Emniyet Müdürlüğü tarafından çocuk ve gençlerin korunması amacıyla okul çevreleri ve servis araçlarında denetim yapıldı. 68 ekip ve 140 personelin katılımıyla gerçekleştirilen denetimlerde, birçok farklı mekan ve bina kontrol edildi. Ayrıca, bin 256 kişi sorgulandı ve 226 servis aracı denetlendi. Denetimler sonucunda bir sürücüye cezai işlem uygulandı.

  • MHP Balıkesir İl Başkanı Niyazi Tunç, Belediye Başkanı Mustafa Göksel'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu
    12:55 MHP Balıkesir İl Başkanı Niyazi Tunç, Belediye Başkanı Mustafa Göksel'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

    MHP Balıkesir İl Başkanı Niyazi Tunç, MHP ilçe başkanı Yakup Macan ve AK Parti ilçe Başkanı Hüseyin Nisan ile birlikte Belediye Başkanı Mustafa Göksel'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Göksel, Cumhur İttifakı'nın Bigadiç'te güzel işler başardığını ve birlikte güzel hizmetler yapacaklarını belirtti.


Advertisement