Odunpazarı'nda Bale Rüzgarı - Son Dakika
Yaşam

Odunpazarı'nda Bale Rüzgarı

Odunpazarı\'nda Bale Rüzgarı

Odunpazarı Belediyesi, geçtiğimiz yıl başlatılan Bale Rüzgarı adlı etkinliğin ikincisini gerçekleştirdi.

08.05.2018 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Odunpazarı Belediyesi, geçtiğimiz yıl başlatılan Bale Rüzgarı adlı etkinliğin ikincisini gerçekleştirdi.

Hasan Polatkan Kültür Merkezi'nde gerçekleşen 2'nci Bale Rüzgarı etkinliğine, Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt'un yanı sıra çok sayıda Eskişehirli sanatsever katıldı.

Etkinlikte konuşma yapan Başkan Kazım Kurt, "Sanatı, kültürü ve sporu sonuna kadar destekleyen bir belediye olmaktan övünç duyuyoruz. 1 yıl içince çocuklarımızın nerden nereye gelebildiğini göreceğiz. Destekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum. Çocukların çalışması kadar, velilerin sabrı ve desteği de önemli. Bu desteğin gelişerek devam etmesini diliyorum" dedi.

Koreograflığını İlker ve Elif İlik'in yaptığı 2'nci Bale Rüzgarı'nda, Odunpazarı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü bünyesinde açılan bale atölyelerinde 3 yıl boyunca eğitim alan öğrenciler performanslarını sergiledi. Öğrenciler bale ve jimnastik gösterileri yaptı. Aylar öncesinden bu gösteriye hazırlanmaya başlayan öğrenciler, katılımcılara Devlet Opera ve Balesi tadında bir gösteri sundu. Etkinliğe katılan vatandaşlar öğrencilerin performanslarını uzun süre alkışladı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Odunpazarı'nda Bale Rüzgarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement