Of Belediye Başkanı Saral Hemşehrisi TOKİ Başkanına Sahip Çıktı - Son Dakika
Güncel

Of Belediye Başkanı Saral Hemşehrisi TOKİ Başkanına Sahip Çıktı

Of Belediye Başkanı Saral Hemşehrisi TOKİ Başkanına Sahip Çıktı

Of Belediye Başkanı Oktay Saral, Türk Telekom Arena Stadı'nın Açılışında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Islıkla Protesto Edilmesine Tepki Gösterdi.

19.01.2011 14:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Of Belediye Başkanı Oktay Saral, Türk Telekom Arena Stadı'nın açılışında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ıslıkla protesto edilmesi ve TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar'ın bazı gazetecilerce olaydan sorumlu tutulmasına tepki gösterdi.

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde Uğurlu Belde Belediye Başkanı İsmail Hikmet Yalçınkaya, Bölümlü Belde Belediye Başkanı İsmail Mercan, Cumapazarı Belde Belediye Başkanı Ahmet Saral ve Eskipazar Belde Belediye Başkanı Mehmet Ayaz ile bir basın toplantısı düzenleyen Of Belediye Başkanı Oktay Saral, Galatasaray basını tarafından TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar'a karşı linç kampanyası başlatıldığını belirterek, "Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, bu stadın yapımı için çok emek harcadı. TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar'a da, 'Bir risk alarak ona bu stadı bir an evvel bitirin' talimatı vermiştir. Tüm Galatasaray camiasının ayakta alkışlaması gereken bir başbakan ve onun ekibi vardı. Ama burada tam tersi oldu. Stat açılışı öncesi benim de orada olduğum bir ortamda sayın bakanımız Faruk Özak, bir protesto olabileceğinin duyumunu aldıklarını Adnan Polat'a söylemiş ve tedbir alınmasını istemişti. Polat'da buna izin vermeyeceklerini iletmişti. Ama sonuçta bu olay yaşandı" diye konuştu.

Saral, bu olaydan sonra TOKİ başkanına Galatasaray yazarları tarafından linç kampanyası başlatıldığını da vurgulayarak, "Biz bu eleştirileri kendilerine iade ediyoruz. Galatasaray camiasının rüyasında bile göremeyeceği bir stadı yapmıştır bu insanlar. Ancak karşılığı bu linç olmamalıydı. Büyüklerimize yapılan saldırıyı kınıyoruz. TOKİ Başkanımız bizim hemşehrimiz. Onun için bu kin kusan kalemler artık sussun diyoruz. Bu stadı yapan insanlara lütfen bir teşekkür yazısı yazın ve özür dileyin" dedi.

İş yoğunluğu nedeniyle toplantıya katılamayan Çaykara, Hayrat, Dernekpazarı, Ballıca ve Gürpınar belediye başkanlarının da açıklamayı desteklediği bildirildi

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Of Belediye Başkanı Saral Hemşehrisi TOKİ Başkanına Sahip Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement