Of Belediye Başkanı Sarıalioğlu Mazbatasını Aldı - Son Dakika
Güncel

Of Belediye Başkanı Sarıalioğlu Mazbatasını Aldı

Of Belediye Başkanı Sarıalioğlu Mazbatasını Aldı

31 Mart yerel seçimlerinde Of Belediye Başkanlığını kazanan Salim Salih Sağıalioğlu ve belediye meclis üyeleri düzenlenen törenle mazbatalarını aldı.

05.04.2019 18:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

31 Mart yerel seçimlerinde Of Belediye Başkanlığını kazanan Salim Salih Sağıalioğlu ve belediye meclis üyeleri düzenlenen törenle mazbatalarını aldı.

AK Parti Of Belediye Başkan adayı olarak girdiği seçimi kazanan Sarıalioğlu, tören sırasında yaptığı konuşmada kendisine oy veren, vermeyen herkese teşekkür ederek, Of'a hizmet etmekten büyük gurur duyduğunu söyledi. Kapısının 24 saat açık olduğunu belirten Sarıalioğlu, yatırımlara kaldıkları yerden devam edeceklerini kaydederek gece gündüz demeden halkın hizmetinde olacaklarını sözlerine ekledi.

İlçe Seçim Kurulu Başkanı Mustafa Gümrah Apak, Başkan Sarıalioğlu'na mazbatasını verirken törende AK Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Ayaz ve ilçe halkı hazır bulundu.

Törende meclis üyeliğini kazanan Mehmet Öztürk, Oktay Ulusoy, Ömer Çakıroğlu, Ahmet Çapoğlu, Osman Baykal, Mahmut Celal Kurtuluş, Timuçin Sarıalioğlu, Mustafa Bayraktar, Mustafa Şen, Talat Demircioğlu, Resul Can, Yasemin Hacıefendioğlu, Ahmet Gündoğdu, Musa Kocbıyık ve Ahmet Tursun mazbatalarını alırken daha sonra günün anısına hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Of Belediye Başkanı Sarıalioğlu Mazbatasını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kış Lastiği Kullanımı Yaz Aylarında Kaza Riskini Artırıyor
    12:01 Kış Lastiği Kullanımı Yaz Aylarında Kaza Riskini Artırıyor

    Oto bakım ustası Ali Curu, kış mevsiminin bitmesine rağmen kar lastiği kullanımının kaza riskini artırdığını belirtti. Kış lastiklerinin yaz aylarında asfalt ve hava sıcaklığıyla birlikte yumuşayarak erime yapabileceğini söyleyen Curu, kış lastiklerinin 1 Nisan'da mutlaka değiştirilmesi gerektiğini vurguladı. Kış lastiklerinin yaz aylarında kullanılması yakıt artışına ve frenleme mesafesinin uzamasına neden olabileceği gibi kaza riskini de artırabilir.

  • Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Mahalli İdareler Genel Seçimleri için basın merkezleri kuracak
    11:59 Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Mahalli İdareler Genel Seçimleri için basın merkezleri kuracak

    Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimlerini takip etmek isteyen ulusal ve uluslararası basın mensuplarına yönelik Ankara ve İstanbul'da 'Basın Merkezi' kuracak. Basın merkezleri, seçim sonuçlarını anlık takip etme imkanı, teknik altyapı, simültane tercüme ve canlı yayın imkanı sunacak. Ayrıca, basın merkezlerinde 'Türkiye'nin Seçim Tarihi ve Demokrasi Tecrübesi' temalı sergi de yer alacak.

  • Edirne'de Uyuşturucu Operasyonunda 4 Zanlı Tutuklandı
    11:59 Edirne'de Uyuşturucu Operasyonunda 4 Zanlı Tutuklandı

    Edirne'de gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 4 zanlı tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda 200 uyuşturucu hap ve 51 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi. Zanlılar, adliyeye sevk edildikten sonra tutuklandı.

  • Karabük Üniversitesi'nde nefret söylemi suçlamasıyla 8 kişi gözaltına alındı
    11:58 Karabük Üniversitesi'nde nefret söylemi suçlamasıyla 8 kişi gözaltına alındı

    Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Karabük Üniversitesi'nde yaşanan olaylarla ilgili sosyal medyada kullanılan nefret söylemlerine ilişkin 10 kişi hakkında gözaltı kararı verdi. Şu ana kadar 8 şüpheli yakalanırken, diğer 2 şüphelinin yakalanması için operasyonlar devam ediyor.

  • Belen'de çalıntı altın ele geçirilen otomobilde 3 şüpheli gözaltına alındı
    11:58 Belen'de çalıntı altın ele geçirilen otomobilde 3 şüpheli gözaltına alındı

    Hatay'ın Belen ilçesinde yapılan asayiş denetiminde şüphelenilen bir otomobil durduruldu. Araçta yapılan incelemede çalıntı olduğu belirlenen altınlar bulundu. E.T, M.Ç. ve G.L. isimli şüpheliler gözaltına alındı. Şüpheliler emniyete götürülürken, altınlar sahiplerine teslim edildi.

  • Altin Zeqiri: Tek odak noktam Rizespor
    11:57 Altin Zeqiri: Tek odak noktam Rizespor

    Çaykur Rizespor'un 23 yaşındaki Kosovalı futbolcusu Altin Zeqiri, İstanbulspor maçında 3 puan almak istediklerini ve tek odak noktasının Rizespor olduğunu söyledi. Zeqiri, takımın geleceğini düşündüğünü ve sezonu iyi bir noktada bitirmek istediklerini belirtti.

  • Konya'da Balkondan Düşen Kadın Hayatını Kaybetti
    11:57 Konya'da Balkondan Düşen Kadın Hayatını Kaybetti

    Konya'nın Seydişehir ilçesinde bulunan bir apartmanın altıncı katındaki evinin balkonundan düşen 70 yaşındaki Hatice A., olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hayatını kaybettiği belirlendi. Alzaymır hastası olan kadının cenazesi, Seydişehir Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

  • Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, öksüz ve yetim çocuklara bayramlık yardımı yaptı
    11:57 Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, öksüz ve yetim çocuklara bayramlık yardımı yaptı

    Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Aksaray'da öksüz ve yetim çocuklara bayramlık yardımı kapsamında 2 bin 750 liralık hediye giyim kartı verdi. Müdür Yılmaz Kılınç, ramazan ayının yardımlaşma ve dayanışma ayı olduğunu belirterek, öksüz ve yetim çocukların yüzlerini güldürmek ve bayram sevincini yaşatmak istediklerini söyledi.


Advertisement