Off-Road Heyecanı Çet'te Yaşanacak - Son Dakika
Yerel

Off-Road Heyecanı Çet'te Yaşanacak

Off-Road Heyecanı Çet\'te Yaşanacak

Ünye Yunus Emre Off-Road Derneği tarafından organize edilen ve Karadeniz'de bulunan Off-Road derneğinin katılımıyla İnkur Çet Dağı'nda Kamp ve Off-Road yarışları yapılacak.

25.04.2013 10:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünye Yunus Emre Off-Road Derneği tarafından organize edilen ve Karadeniz'de bulunan Off-Road derneğinin katılımıyla İnkur Çet Dağı'nda Kamp ve Off-Road yarışları yapılacak.

Ünye Yunus Emre Off-Road ve Fatsa Off Road Kulübü tarafından İnkur Çet Dağı mesire alanında Off-Road Kamp ve Şenliği'nin 2.sini gerçekleştirecek. Geçen yıl ilki gerçekleştirilen ve Karadeniz Bölgesi'nden birçok Off-Road kulübünün destek verdiği yarışlar yoğun bir katılımla gerçekleşmiş ve büyük heyecana sahne olmuştu. 28 Nisan'da 2. si gerçekleştirilecek Off-Road kampı ve yarışlarına ilişkin tüm hazırlıkların yapıldığını, Ünye halkını ve yarış severleri İnkur Çet Dağı'ndaki mesire alanına beklediklerini belirten Yunus Emre Off-Road Kulübü Genel Sekreteri İsmail Öztürk, "2 yıl önce kurulan kulübümüz İnkur Çet Dağı ve Tekkiraz Karaarmut Tepesi'nde çeşitli etkinlikler düzenledi. Bunun yanı sıra bölgede bulunan diğer kulüplerin etkinliklerine katılarak katkı sağladı. Derneğimizin en büyük organizasyonundan biri olan Çet Dağı kamp ve şenliğinin 2. si 27 Nisan Cumartesi günü Kamp ile başlıyor ve 28 Nisan Pazar günü yapılacak şenlik ve yarışlarla tamamlanacak. Kamp ve yarışları Fatsa Off-Road Kulübü ile birlikte organize ediyoruz. Ünye ve Fatsa'daki Off-Road Kulübü üyelerinin ayanı sıra Karadeniz'de ki birçok kulüpten kamp ve yarışlara katılım olacak. Kamp ve yarışların şenlik havasında ve geçen yılkinden daha fazla katılımla gerçekleşmesini bekliyoruz. Bu heyecanı tüm halkımızın yaşaması için Ünyelileri pazar günü Çet Dağı'na bekliyoruz" dedi.

Kamp ve yarışların birçok işletme tarafından desteklendiğini belirten İsmail Öztürk, yarışları izlemeye eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'inde gelmesinin beklendiğini söyledi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Off-Road Heyecanı Çet'te Yaşanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement