Oğlananası'na Modern Tesis - Son Dakika
Güncel

Oğlananası'na Modern Tesis

Menderes Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Oğlananası Çok Amaçlı Salon hizmete girdi. Salon açık ve kapalı alanıyla bölgeye hizmet verecek.

02.06.2015 09:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Menderes Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Oğlananası Çok Amaçlı Salon vatandaşların hizmetine girdi. Bölgenin ihtiyacına yönelik olarak yapılan 5 bin metrekarelik tesis, açık ve kapalı alan etkinliklerine uygun olarak tasarlandı. Düğün, nişan ve sünnet gibi toplu organizasyon ihtiyacına cevap vermesinin yanı sıra seminer ve toplantı gibi sosyal etkinlikler için de kapasite düzenlemelerinin yapıldığı tesis, 3 bin metrekarelik açık alanı ve otoparkıyla da geniş katılıma imkan sağlıyor.

Yüksek paralar ödenmeyecek

Modern tesisin yaz sezonuna yetişmesi için önemli bir çalışmaya imza attıklarını kaydeden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu,"Oğlananası'na kazandırdığımız modern tesisimiz için ekiplerimiz gece gündüz demeden yoğun bir çalışma gerçekleştirdi. Yaz aylarıyla birlikte özellikle düğün, nişan ve sünnet gibi törenlerin artması nedeniyle çalışmalarımızı hızlandırdık ve tesisimizi sezona yetiştirdik. Artık özel günleri için vatandaşımız büyük paralar ödemeyecek. Bu tür tesisleri ilçemizde arttırmaya yönelik çalışmalar gerçekleştirmeyi de sürdüreceğiz. Menderesimize hayırlı, uğurlu olsun"dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Oğlananası'na Modern Tesis - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement