5 yaşındaki oğlunu boğarak öldüren Süper Lig'in yıldızı ifadesinde çark etti: Tahliyemi istiyorum - Son Dakika
Spor

5 yaşındaki oğlunu boğarak öldüren Süper Lig'in yıldızı ifadesinde çark etti: Tahliyemi istiyorum

Bursa'da koronavirüs şüphesiyle hastaneye kaldırılan oğlunu sevmediği için boğarak öldürdüğünü itiraf eden Süper Lig'in eski futbolcusu Cevher Toktaş, ifadesinde çark etti. Toktaş, "Oğlum öldükten sonra psikolojim bozuldu. O psikolojiyle ifade verdim" dedi ve tahliyesini istedi. Savcılık, Toktaş'ın talebini reddetti.

12.07.2020 11:18  Güncelleme: 12:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da 5 yaşındaki oğlunu koronavirüs şüphesiyle yatırdığı hastanede boğarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan eski Süper Lig futbolcusu Cevher Toktaş'ın tahliye talebi savcılık tarafından reddedildi.

Bursa'da 5 yaşındaki oğlu Kasım'ı koronavirüs şüphesiyle hastaneye yatırdıktan sonra boğarak öldürdüğü iddia edilen 2008-2009 sezonunda Süper Lig'de futbolcu olan ve son olarak da geçen sezon Bölgesel Amatör Lig'deki Yıldırımspor'da kaptanlık yapan Cevher Toktaş'ın tahliye dilekçesi savcılık tarafından reddedildi.

5 yaşındaki oğlunu boğarak öldüren Süper Lig'in yıldızı ifadesinde çark etti: Tahliyemi istiyorum

ÖLÜM RAPORU: NEFES YETERSİZLİĞİ

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın kutlandığı 23 Nisan'da oğlu Kasım'ı öksürük ve yüksek ateş şikayetleriyle Dörtçelik Çocuk Hastanesine götüren ve koronavirüs şüphesiyle hastaneye yatırılan oğlunun yanında refakatçi olarak kalan Cevher Toktaş, iddiaya göre oğlunun fenalaştığını görünce doktora haber verdi. Daha sonra yoğun bakıma alınan Kasım Toktaş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ölüm raporunda 'nefes yetersizliği' yazılan Kasım, 24 Nisan'da Hamitler Mezarlığı'nda toprağa verildi.

12 GÜN SONRA KARAKOLA GİDİP CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Minik Kasım'ın ölümünden 12 gün sonra Cevher Toktaş, karakola giderek oğlunu sevmediğini ve sinir krizi geçirip yastıkla boğarak öldürdüğünü söyleyerek "Olay günü oğlum Kasım çok öksürdüğünden Dörtçelik Çocuk Hastanesine götürdüm. Doktor, oğlumu muayene etti, koronavirüs şüphesiyle hastaneye yatırdı. Oğlumun yanında refakatçi olarak kaldığım sırada sinir krizi geçirdim. Yatakta yatmakta olan oğlumun yüzüne yastık bastırdım, sonra doktorlara seslendim. Onlar da gelip muayene ederek yoğun bakıma aldılar. 2 saat sonra oğlumun ölüm haberini aldım. Cenazesini ertesi gün Hamitler Mezarlığı'nda toprağa verdik. Herkes oğlumun hastalıktan dolayı öldüğünü düşünüyor. Yaşadıklarım gözümün önünden gitmedi. Polis karakoluna gittim. Kasım'ı hiç sevmedim. Sevmediğim için öldürdüğümü düşünüyorum" şeklinde ifade verdi.

5 yaşındaki oğlunu boğarak öldüren Süper Lig'in yıldızı ifadesinde çark etti: Tahliyemi istiyorum

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE KONDU

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Cevher Toktaş, 'yakın akrabayı öldürmek' suçlamasıyla nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi. Mahkeme heyeti, babasının öldürdüğünü söylediği Kasım'ın mezarının cumhuriyet savcısının gözetiminde açılmasına karar verdi. Mezarı açıldıktan sonra Kasım'ın cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumuna götürüldü. Kasım, daha sonra tekrar defnedildi.

İFADESİNDE ÇARK ETTİ, TAHLİYESİNİ İSTEDİ

5 yaşındaki oğlu Kasım Toktaş'ı öldürdüğü iddiasıyla Bursa E Tipi Cezaevi'nde tutuklu bulunan Cevher Toktaş, soruşturmayı yürüten cumhuriyet savcısına avukatı aracılığıyla tahliye dilekçesi gönderdi. Dilekçesinde, "Oğlumun ölümünden sonra psikolojim bozuldu. İfademi o psikolojim altında verdim. Oğlumu öldürmedim. Tahliyemi istiyorum" dediği öğrenilen Toktaş'ın tahliye talebi, savcılık soruşturmasının devam etmesi ve Kasım'ın ölümüyle ilgili kesin rapor henüz açıklanmadığı için reddedildi.

Bursa Adli Tıp Kurumunda Kasım'ın ölüm nedeni belirlenemeyince soruşturmayı yürüten cumhuriyet savcısı, dosya ve örneklerin İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderilmesine ve rapor alınmasına karar verdi. Duruşma için İstanbul Adli Tıp Kurumunun raporunun beklenildiği öğrenildi.

5 yaşındaki oğlunu boğarak öldüren Süper Lig\'in yıldızı ifadesinde çark etti: Tahliyemi istiyorum
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor 5 yaşındaki oğlunu boğarak öldüren Süper Lig'in yıldızı ifadesinde çark etti: Tahliyemi istiyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • plant: bence de öyle ama sen gel ki anlat empati ve psikoloji yoksunu savcılar, hakimler, avukatlar robot gibiler birine selam versen ve orda da selam verdiğin kişi ölse seni hemen içeri tıkarlar sonra hak hukuk derler... sadece içeri tıkmasını biliyorlar hepsine çifte eğitim şart... 0 4 Yanıtla
  • Xxxx: Geberene kadar kalacaksın hücrende 2 1 Yanıtla
  • Müfit : Cezası belli bu pisliğide boğup öldürün gitsin 3 0 Yanıtla
  • Yıldız : Bu Yıldız mı şimdi 2 0 Yanıtla
  • GAFİL MUHTAÇ: Bu çocuk gerçekten buna ait ise nasıl öldürür Rabbimin afına sığınarak belki bu kendisine ait olmadığını düşünerek yapmış olabilir buda bu çocuk mahsümdur onun hiç bir suçu olamaz 2 0 Yanıtla
  • Sinem: Serefsiz ciksan nasil o vicdanla yasiyacaksin gerci o da yoktur sende ya 2 0 Yanıtla
  • ıkıtop: ıkı topa vurup trılyon kazananların hazın sonu bu olaylar asgarı ucretın 2300 tl oldugu memlekette bakıs acım bu cocuga uzuldum 2 0 Yanıtla
  • Mehmet: vicdan azabı çekiyor Biraz da olsa vicdanı var tövbe etmeli Siniri kriz ne olduğunu biliyorum göz göz görmez hale geliyor insan Rabbim korusun bizi. Öfke zarar getiri 1 1 Yanıtla
  • X: Bıyığa bakılırsa kısa sürede serbest 1 1 Yanıtla
  • X: Hele hele bıyığa bademe bak hele.. 1 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement