Oğlunu kaybeden Ebru Şallı'dan duygulandıran paylaşım - Son Dakika
Magazin

Oğlunu kaybeden Ebru Şallı'dan duygulandıran paylaşım

Oğlunu kaybeden Ebru Şallı\'dan duygulandıran paylaşım

Ünlü sunucu ve pilates eğitmeni Ebru Şallı, lenfoma kanseri nedeniyle kaybettiği 9 yaşındaki oğlu Pars'ı unutamıyor. Geçtiğimiz ay oğlunu kaybeden Şallı'nın son paylaşımı herkesi duygulandırdı

15.05.2020 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ebru Şallı, camının önünde duran çiçekleri paylaşıp, oğlu Pars'a gönderme yaptı.

Şallı, "Her çiçeğim hep yeniden açar. Hiç solmaz! Bu defa yavrusuyla açıyor" diyerek yürekleri dağladı.

"MELEK GİBİ UYUYORDU"

Geçtiğimiz günlerde Ayşe Arman'a konuşan Ebru Şallı, oğlunun cansız bedenini gördükten sonra hissettiklerini şu sözlerle anlatmıştı: "Melek gibi uyuyordu orada. Böyle bir güzellik olamaz. 5 gün görmemiştim, 5 günde o kirpikler, saçlar, kaşlar uzamıştı sanki.

"UYANACAK GİBİYDİ"

O güzel yüzü pespembeydi, o kadar güzeldi ki… Bir melek gibi, inanılmaz huzurlu uyuyordu orada… Elleri gamzeliydi oğlumun, çok tatlıydı ellerindeki gamzeler… Ellerinden öptüm onu… Sıkı sıkı sarıldım, kokladım… Harun, giremedi. Uğur girdi, benimle birlikte… Sonra o da duramadı, çıktı… Ben kaldım. Sarıldım, sarıldım, öptüm… Uyanacak gibiydi.

"BOL BOL KONUŞUYORUM ONUNLA"

Hayatımda ilk kez cansız bir beden görüyordum. ve çocuğumdu o benim, dünya güzeli oğlum… (Ağlıyor) Sonra beni çıkardılar yanından… Defin işi hızlıca halloldu, şansımıza, çok güzel bir mezarlığa gömüldü. Sürekli gidiyorum yanına. Kuşlar ayrılmıyor, yemyeşil bir yer. Ben kalpler koydum mezarına, onun sevdiği şeyler. Ha bir de taşlarının hepsini gömdüm. Çünkü taşlarını istemişti ya, benden en son. Bol bol konuşuyorum onunla. Orada, onun yanında kendimi çok iyi hissediyorum.

"DÜNYA TATLISIYDI"

Dünya tatlısı bir çocuktu Ponçik, "Bebeğim" diyordu bana, "Seni, çevrimiçi gördüm! O yüzden sana kalp- kalp- kalp yolladım!" Okuldan gelirken, "Dur Azmi Abi, anneme çiçek alalım!" diyen bir çocuk… Her Anneler Günü'nde şiirler, mektuplar…. Gece ilacını vermek için uyandırdığımda, daha gözünü açar açmaz, "Seni seviyore" diyen bir çocuk. Sevgi dolu. Hayat dolu… Bu çocuk ölemez! İçimde yaşar. O hep benimle… Acısı da bitmez! Benim kalbim attığı müddetçe Ponçik diye atar…"

Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Oğlunu kaybeden Ebru Şallı'dan duygulandıran paylaşım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement