Oğlunun Anısına Ana Okulu Yaptıran Baba, Açılışta Duygulu Anlar Yaşadı - Son Dakika
Güncel

Oğlunun Anısına Ana Okulu Yaptıran Baba, Açılışta Duygulu Anlar Yaşadı

Bir Babanın Oğlunun Arkasında Döktüğü Gözyaşları Herkesi Duygulandırdı. Yıllar Sonra Dünyaya Gelen 5 Yaşındaki Oğlunu Trafik Canavarına Kurban Eden Baba Ahmet Kopuz, Oğlunun Anısına Yaptırdığı Ana Okulu Açılış Töreninde Duygulu Anlar Yaşadı.

15.12.2006 10:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir babanın oğlunun arkasında döktüğü gözyaşları herkesi duygulandırdı. Yıllar sonra dünyaya gelen 5 yaşındaki oğlunu trafik canavarına kurban eden baba Ahmet Kopuz, oğlunun anısına yaptırdığı ana okulu açılış töreninde duygulu anlar yaşadı.

Törende ayakta durmada güçlük çeken baba Ahmet Kopuz eşi Tanyel Kopuz’u teskin etmeye çalıştı. Baba Kopuz’u ise Kıraç Belde Belediye Başkanı Hamit Öncü, teselli etmeye çalıştı. Kürsüye davet edilen baba Ahmet Kopuz, "Bugün üzüntü ve mutluluğu bir arada yaşıyorum. Konuşmam çok zor. Bu okul aslında bir insanlık eseridir. Oğlum vefat ettiğinde Belediye Başkanı Sayın Hamit Öncü beni hiç yalnız bırakmadı. O acılı günlerimde destek verdi. Ben de oğlum için bir şeyler yapmak istiyorum dediğimde, kendisi bana 'okulumuzun ana sınıfına ihtiyacı var. Hem kalıcı bir eser olur' dedi. Bu güzel yavruların yetişeceği bir eser ortaya çıktı. Başkanımızın buraya oğlumun adını vererek bize büyük bir jest yapması da bir insanlık dersidir" dedi. Ahmet Kopuz daha sonra, "Oğluma ilk mektubum" adlı şiirini okurken gözleri dolduğu görüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Oğlunun Anısına Ana Okulu Yaptıran Baba, Açılışta Duygulu Anlar Yaşadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement