Oğlunun En Sevdiği Yemeği Silah Arkadaşları İçin Yaptı - Son Dakika
Güncel

Oğlunun En Sevdiği Yemeği Silah Arkadaşları İçin Yaptı

Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesindeki terör örgütlerine yönelik düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen 23 yaşındaki sözleşmeli er Sergen Pamukçu'nun annesi Şeliz Pamukçu, oğlunun silah arkadaşlarına, onun en sevdiği yemeği yaptı.

09.03.2018 11:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SALİM TAŞ - Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesindeki terör örgütlerine yönelik düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen 23 yaşındaki sözleşmeli er Sergen Pamukçu'nun annesi Şeliz Pamukçu, oğlunun silah arkadaşlarına, onun en sevdiği yemeği yaptı.

Şehit annesi Pamukçu, yakınları ve komşularıyla biraraya gelerek, şehit oğlunun en sevdiği yöresel yemek içli köfte için kolları sıvadı. Anne Pamukçu, saatler süren çalışmayla hazırladıkları 500'ü aşkın içli köfteyi, Reyhanlı ilçesindeki askeri birliğe gönderecek.

Pamukçu, AA muhabirine, "Bütün şehitlerimizi Allah nur içinde yatırsın. Askerlerimizi yalnız bırakmayalım. Askerlerimiz her şeye layıktır. Onların elleri öpülür. Onların haklarını asla ödeyemeyiz. Herkesi, Zeytin Dalı Harekatı'na herkesi destek vermeye bekliyorum." dedi.

Şeliz Pamukçu, şehit oğlunun Zeytin Dalı Harekatı'na katılmak için birliğinden ilk olarak Kilis'e gönderildiğini anlatarak, "Evde yaptığım içli köfteleri oğluma götürdüm. Çok sevindi. Asker arkadaşlarına ikram etti. En sevdiği yemeklerden birisiydi. Askerlerimiz benim de evladım. Sergenim şehit ama onların da annesiyim ben. Onları çok seviyorum. Sahip çıkalım askerlerimize. Askerlerimizin haklarını hiçbirimiz ödeyemeyiz. Onlar olmasa bu vatan gitmişti. Şehit oğlumla gurur duyuyorum." diye konuştu.

"Oğlum Zeytin Dalı Harekatı'na katıldığı için mutluydu"

Zeytin Dalı Harekatı'nın Türkiye için önemli olduğunu dile getiren Pamukçu, şöyle devam etti:

"Oğlum Zeytin Dalı Harekatı'na katılmak için seçildiğinde çok mutluydu. Bu harekatın doğru ve yerinde olduğunu bildiğim için içim rahattı. Benim oğlum da çok memnundu. 'Anne iyi ki biz gidiyoruz, bizi seçtiler' diyordu. Hatta telefonda bana 'Anne Allah bin kere razı olsun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan, başbakanımızdan, bizim hiçbir şeye ihtiyacımız yok, otelde gibi her türlü yemeğimiz taze, etli, baklava, çerezi, cezeryesi, meyvesine kadar her şey var anne, merak etme, biz burada rahatız' dedi. Benim içim rahat etmişti, halen de içim rahat."

"O askerlerimiz bizim için gece gündüz çatışma içinde Allah onların yardımcısı olsun" diyen Pamukçu, "Bu vatan, bayrak bizim. Asla ezanımız susmasın, bayrağımız inmesin. Rabbim askerlerimize güç kuvvet versin. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan Allah bin kere razı olsun. Allah onu devletimizin başından eksik etmesin." ifadelerini kullandı.

Anne Pamukçu, ayrıca en kısa zamanda sınıra giderek oğlunun Zeytin Dalı Harekatı'nda görev alan silah arkadaşlarını ziyaret edeceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Oğlunun En Sevdiği Yemeği Silah Arkadaşları İçin Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement