Oğlunun Gözleri Önünde Eşinin Boğazını Kesen Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Oğlunun Gözleri Önünde Eşinin Boğazını Kesen Tutuklandı

Oğlunun Gözleri Önünde Eşinin Boğazını Kesen Tutuklandı

Antalya'da yılbaşı günü cep telefonuna gelen mesaj nedeniyle eşi 23 yaşındaki Sultan Bakır'ı 3 yaşındaki oğlunun gözleri önünde boğazını bıçakla keserek öldüren 25 yaşındaki Hasan Bakır, bu sabah tutuklandı.

02.01.2012 14:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da yılbaşı günü cep telefonuna gelen mesaj nedeniyle eşi 23 yaşındaki Sultan Bakır'ı 3 yaşındaki oğlunun gözleri önünde boğazını bıçakla keserek öldüren 25 yaşındaki Hasan Bakır, bu sabah tutuklandı. Olay yerinde gazetecilere konuşan Bakır, polis merkezinde, savcılıkta ve mahkemede 'susma' hakkını kullandı.

Antalya'da oturan Hasan Bakır, eşi Sultan Bakır ve 3 yaşındaki oğlu ile birlikte yılbaşı günü otomobille gezintiye çıkarken, eşinin cep telefonuna gelen bir mesaj nedeniyle tartıştı. Otomobilinde bıçakla eşinin boğazını kesen Bakır, yakındaki polis merkezine gidip teslim olurken, gazetecilere, "Namusumu temizledim, namusum, şerefim için öldürdüm" demişti.

Cinayet ardından sağlık kontrolünden geçirilen Hasan Bakır, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü. Susma hakkını kullanan Bakır, polisin aldığı ek gözetim süresi içinde de yine konuşmadı. Bugün sabah saatlerinde adliyeye çıkarılan Bakır savcılıkta konuşmayacağını söyledi. Ardından tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edilen Hasan Bakır, kanıt olarak sunulan görüntüleri izleyen mahkeme heyeti tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hasan Bakır'a ait olan ve olay sırasında ayaklarının altında bulunan cep telefonun incelemeye alındığını ancak şu ana kadar telefonun açılamadığını açıkladı. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Oğlunun Gözleri Önünde Eşinin Boğazını Kesen Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement