Oğlunun Gözü Önünde Karısını Bıçaklayan Şahıs, Polisten 20 Saat Kaçabildi - Son Dakika
3.Sayfa

Oğlunun Gözü Önünde Karısını Bıçaklayan Şahıs, Polisten 20 Saat Kaçabildi

Oğlunun gözü önünde karısını bıçaklayan şahıs, polisten 20 saat kaçabildi Polis şahsı bir parktaki bankta uyurken yakaladı Özgür M, çocuklarının kendisine göstererilmemesi nedeniyle tartıştığı karısını bıçakladığını söylediGAZİANTEP - Gaziantep'te oğlunun gözü önünde karısını bıçaklayan...

03.10.2017 17:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oğlunun gözü önünde karısını bıçaklayan şahıs, polisten 20 saat kaçabildi

Polis şahsı bir parktaki bankta uyurken yakaladı

Özgür M, çocuklarının kendisine göstererilmemesi nedeniyle tartıştığı karısını bıçakladığını söyledi

GAZİANTEP - Gaziantep'te oğlunun gözü önünde karısını bıçaklayan şahıs, polisten 20 saat kaçabildi. Şahsın kalacak yerinin bulunmadığını belirlemesi üzerine parklarda şahsı arayan ekipler, şahsı bankta uyurken yakaladı.

Çorum'da yaşayan Özgür M., Gaziantep'in Şehitkamil ilçesi Zeytinli Mahallesinde boşanmak üzere olduğu karısı Hakkın M.'yi çocuğunun gözleri önünde bıçaklamış, ayrı yaşadığı karısını 5-6 bıçak darbesi ile yaralayan Özgür M.olayın ardından kaçmıştı. Olayın ardından şahsın peşine Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet büro Amirliği ekipleri, şahsın kalacak yeri olmadığını belirleyerek, tüm otel ve pansiyonlarda zanlının ismi üzerine çalışma başlattı. Alınan listelerde zanlının adına rastlanılmaması üzerine ekipler bu kez ise park, açık alan ve virane binaların bulunduğu bölgelerde arama yaptı. Ekipler yaklaşık 20 saat süren arama çalışmalarında bugün öğleden sonra saat 15: 00 sıralarında 29 Ekim Mahallesinde bulunan parktaki bir bankada eşgale uygun bir şahsı yatarken gördü. Şahsı uyandıran ekipler, yaptıkları kimlik kontrolünde aradıkları Özgür M olduğunu tespit etti.

Çocuklarını göstermediği için bıçaklamış

Gözaltına alınan Özgür M, yapılan polis sorgusunda ise suçunu itiraf ettiği öğrenildi. Hakkında boşanma dilekçesi ve uzaklaştırma kararı olan Özgür M'nin olay günü boşanma aşamasında bulundukları karısı Hakkın M ile çocuklarını göstermemesi nedeniyle öfkelenerek, eşini yaraladığını söylediği öğrenildi.

İntihar girişiminde bulunmuş

Öte yandan Özgür M'nin öte yandan olaydan 4 gün önce Şehitkamil devlet Hastanesi'nin 3 katında bulunan hasta servisindeki bir odanın penceresine çıkarak, intihar etmek istediğini öğrenildi. Boşanma aşamasında olduğu karısı Hakkın M'nin kaldığı evin tam karşısında bulunan odaya çıkan Özgür M'nin, çocukları ile görüştürülmemesi durumunda intihar edeceğini söylediği ileri sürülürken araya giren hastane görevlileri tarafından şahsın ikna edilip intihardan vazgeçirildiği ortaya çıktı.

Oğlunun Gözü Önünde Karısını Bıçaklayan Şahıs, Polisten 20 Saat Kaçabildi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Oğlunun Gözü Önünde Karısını Bıçaklayan Şahıs, Polisten 20 Saat Kaçabildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement