Öğrenci Servisi Otomobille Çarpıştı: 2 Ölü, 14 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Öğrenci Servisi Otomobille Çarpıştı: 2 Ölü, 14 Yaralı

Öğrenci Servisi Otomobille Çarpıştı: 2 Ölü, 14 Yaralı

Aydın’ın İncirliova ilçesinde öğrenci servisinin kavşakta dönüş yapmak isteyen otomobille kafa kafaya çarpışması sonucu 2 kişi öldü, 14 kişi yaralandı.

27.05.2016 11:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın İncirliova ilçesinde öğrenci servisinin kavşakta dönüş yapmak isteyen otomobille kafa kafaya çarpışması sonucu 2 kişi öldü, 14 kişi yaralandı.

Kaza, sabah saat 08.00 sıralarında Aydın- İzmir karayolu Kızılcaköy kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Efeler ilçesinden İncirliova istikametine gitmekte olan Feyzullah Yolçi'nin kullandığı 09 FV 023 plakalı otomobil, kavşağa geldiği sırada yakıt almak için petrol istasyonuna dönmek istedi. Kontrolsüz şekilde dönüş yapan otomobil karşı şeritten gelen ve Germencik'ten aldığı öğrencileri Efeler ilçesindeki özel bir ilkokula götürmekte olan Ahmet Barut yönetimindeki 09 P 5127 plakalı servis minibüsü ile kafa kafaya çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle kontrolden çıkan servis minibüsü, karşı şeride ve ardından yolun karşısına geçerek devrildi. Kazada devrilen servisin ön kısmında oturan servis hostesi Gani Orcan olay yerinde feci şekilde hayatını kaybetti. Ağır yaralı olarak Aydın Devlet Hastanesi'ne sevk edilen otomobil sürücüsü Feyzullah Yolçi de yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Serviste sıkışan şoför Ahmet Barut ile 13 öğrenci, Aydın Büyükşehir Belediyesi AKS 110 ekipleri tarafından sıkıştıkları yerlerden kurtarıldı. Şoför Barut ile yaralı öğrenciler Ahmet Eren Altıntaş, Neriman Sivri, Emre Salafur, Furkan Tekeli, Berkay Bulut, İrem Özcan, Merve Toy, Seray Bozdağ, Ezgi Su Doğan, Berkay Demir, Mehmet Tekeli, Mustafa Kömür ve Emre Akıllı ambulanslarla Efeler'deki üç ayrı hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Araçların hurdaya döndüğü kaza nedeniyle Aydın-İzmir karayolunda trafik akışı tek şeritten kontrollü sağlandı. Öğrencilerin çanta ve diğer eşyalarının yola savrulduğu kaza yerinde yapılan çalışmaların ardından 2 saat sonra trafik akışı normal seyrine döndü. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Öğrenci Servisi Otomobille Çarpıştı: 2 Ölü, 14 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hatay Defne'de bir evde çıkan yangın söndürüldü
    10:58 Hatay Defne'de bir evde çıkan yangın söndürüldü

    Hatay'ın Defne ilçesine bağlı Esenbulak Mahallesi'nde bir evde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü. Yangının söndürülmesinin ardından evde soğutma çalışmaları yapıldı. Olayda herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmazken, evde maddi hasar meydana geldi.

  • Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi'ne 25 adet tablet temin edildi
    10:55 Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi'ne 25 adet tablet temin edildi

    Samsun Büyükşehir Belediyesi, itfaiyenin teknik altyapısını güçlendirmek için yeni ekipmanlar temin ediyor. İtfaiye araçlarında kullanılan tabletlerle ekiplerin olay yerine daha hızlı ulaşması ve müdahalede bulunması amaçlanıyor.

  • Çiğ Süt Fiyatı Artışı Üreticiye Merhem Olmayacak
    10:53 Çiğ Süt Fiyatı Artışı Üreticiye Merhem Olmayacak

    CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Ulusal Süt Konseyi'nin çiğ süt tavsiye fiyatını yükseltme kararı aldığını ancak süt yemine zam geldiğini belirterek, süt parasının üreticinin cebine girmeden çıktığını söyledi. Gürer, artan ahır giderini ve yem fiyatlarını düşürmeden çiğ süt fiyatının besicinin yarasına merhem olmayacağını ifade etti.

  • ABD basını: İran, İsrail'e misilleme yapmak yerine İran dışındaki hedeflere odaklanabilir
    10:52 ABD basını: İran, İsrail'e misilleme yapmak yerine İran dışındaki hedeflere odaklanabilir

    İran'ın İsrail'i vurmasının ardından ABD basınında çıkan haberlere göre, ABD yetkililer İsrail'in tepkisinin sınırlı olacağını ve İran dışındaki önemli hedeflere odaklanabileceğini belirtiyor. İsrail'in İran'ın vekillerini veya Suriye'deki milisleri hedef alabileceği ifade ediliyor.


Advertisement