Öğrenciler Harçlıklarını Mehmetçik Vakfı'na Bağışladı - Son Dakika
Yaşam

Öğrenciler Harçlıklarını Mehmetçik Vakfı'na Bağışladı

Öğrenciler Harçlıklarını Mehmetçik Vakfı\'na Bağışladı

Altıntaş ilçesine bağlı Zafertepe Çalköy İlk ve Ortaokulu öğrencileri, askerler, şehit ve gazi yakınlarına destek için Mehmetçik Vakfı’na bağışta bulundu.

08.03.2018 12:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Altıntaş ilçesine bağlı Zafertepe Çalköy İlk ve Ortaokulu öğrencileri, askerler, şehit ve gazi yakınlarına destek için Mehmetçik Vakfı'na bağışta bulundu.

Altıntaş Kaymakamlığı'nın tüm ilçe genelinde başlatmış olduğu Mehmetçik Vakfı'na bağış çalışmaları kapsamında, Zafertepeçalköy ilk ve ortaokul öğrencilerimiz harçlıklarından biriktirdikleri paralarla bağışta bulundu.

Okul Müdürü Mehmet Sağsöz, Sınıf Öğretmeni İbrahim Erdoğan ve Beden Eğitimi Öğretmeni Burak Barboros ile okul öğrencilerinin katılımıyla ilk önce Altıntaş İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Numan Tanrıkulu makamında ziyaret edildi.

Tanrıkulu, öğrencileri bu örnek davranışlarından dolayı tebrik etti. Ardından Zafertepeçalköy İlk ve Ortaokulu öğretmenleri ve öğrencileri, İlçe Milli Eğitim Müdürü eşliğinde Altıntaş Kaymakamı Musa Kazım Çelik'i makamında ziyaret etti.

Yapılan bağışı gösterir banka dekontu Kaymakam Musa Kazım Çelik'e öğrenciler tarafından takdim edildi.

Kaymakam Çelik, "Öğrencileri tebrik bu davranışlarından dolayı tebrik ediyorum. Böyle güzel bir çalışmaya dahil oldukları için minik öğrencilerin mutluluğunu hep beraber yaşıyoruz" diye konuştu. (YD-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Öğrenciler Harçlıklarını Mehmetçik Vakfı'na Bağışladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement