Öğrenciler Harran'ı Gezdi - Son Dakika
Güncel

Öğrenciler Harran'ı Gezdi

Öğrenciler Harran\'ı Gezdi

Harran Üniversitesi Radyo ve Televizyonculuk Bölümü Öğrencileri Şanlıurfa'nın tarihi Harran ilçesini gezdi.

05.04.2015 13:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Harran Üniversitesi'nde eğitim gören 30 öğrenci öğretim görevlisi Sabri Kürkçüoğlu eşliğinde Şanlıurfa'nın tarihi ilçesi Harran'ı gezdi.

Tarihi mekânları gezen öğrenciler sık sık fotoğraf çekti. Öğrenciler ilk olarak Harran Kaymaklığı'nın 'Harran Kültür Evlerini' gezdi. Daha sonra ilk İslami Üniversitesinin kalıntılarını gezdi.

Bu gezinin amacının öğrencilerin Urfa'nın farklı ve tarihi mekânlarını görmelerini istediğini söyleyen Harran Üniversitesi Öğretim Görevlisi Sabri Kürkçüoğulu, "Birçok öğrencimiz faklı şehirlerden Urfa'ya gelmiş. Bu sebeple hem okudukları şehri daha iyi tanımları hem de farklı fotoğraf kareleri yakalamaları için böylesi bir gezi yaptık. Öğrencilerin son derece memnun kaldıklarını fark ettim" dedi. Mardinli olduğunu ve Harran'ı ilk defa gördüğünü dile getiren Radyo ve Televizyonculuk Bölümü ikinci sınıf öğrencisi Arjin Öncel, "Böylesi farklı yerleri gezmek son derece ilginç ve bir o kadar da güzel. Gezdiğim yerlerde çok sayıda fotoğraf çektirdim. Bu geziyle birlikte hem yeni yerler öğrendim hem de farklı fotoğraflar elde ettim" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Öğrenciler Harran'ı Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement