Öğrenciler İstedi, Belediye Başkanı Menemen Yaptı - Son Dakika
Güncel

Öğrenciler İstedi, Belediye Başkanı Menemen Yaptı

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, sosyal medya üzerinden kendisini evlerine davet eden üniversite öğrencilerine menemen yaparak, yer sofrasında onlarla birlikte yedi.

18.04.2019 01:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, sosyal medya üzerinden kendisini evlerine davet eden üniversite öğrencilerine menemen yaparak, yer sofrasında onlarla birlikte yedi.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) öğrencisi Mithat Doğru, Arı'ya, "Menemen malzemeleri hazır sizi bekliyoruz. Davetimize icabet ederseniz memnun oluruz." tweet'i attı.

Öğrencinin mesajına olumlu yanıt vererek adres yazmasını isteyen Arı, bir grup öğrencinin ikamet ettiği 2000 Evler Mahallesi'ndeki eve gitti.

Mutfağa geçen Arı, pişirdiği menemeni öğrencilerle birlikte yer sofrasında yedi.

"Onlar benim yol arkadaşım"

Arı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yoğun iş temposu arasında gençlerin davetini kırmadığını kaydetti.

Yoğun bir gün geçirdiğini söyleyen Rasim Arı, şöyle konuştu:

"Çeşitli programlara katıldık ve görüşmelerimiz devam ederken gençlerden mesaj gelince onları kırmayıp geldik. Menemen yapıyoruz. Daha sonra çalışmak için yeniden belediyeye geçeceğiz. İlk günden beri bu kentte hanımlara ve gençlere pozitif ayrımcılık yapacağımızı, bu şehri yeniden kurgularken, yeniden imar ve inşa ederken gençlerle birlikte hareket edeceğimizi söylemiştik. Bu kapsamda belediye başkanı olduğum günden beri pozitif ayrımcılık yapmaya devam ediyorum çünkü onlar benim yol arkadaşlarım."

Arı'ya tweet atan NEVÜ Fen Edebiyat Fakültesi öğrencisi Mithat Doğru da mesajına olumlu yanıt almasına çok sevindiğini söyledi.

Doğru, "Başkanımıza tweet atıp yoğunluğu arasında davet etme şansımızı denemek istedik. Başkanım da mesajımızı gördü ve davetimize icabet etti. Yoğun programı içinde olur mu olmaz mı dedik ve bir baktık başkan kapımızı çalıyor. Çok güzel bir sürpriz oldu." diye konuştu.

Arı, öğrencilerle sohbet ettikten sonra evden ayrıldı.

Öğrenciler İstedi, Belediye Başkanı Menemen Yaptı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Öğrenciler İstedi, Belediye Başkanı Menemen Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • Memleketim: Secim bitti soytariligi birakin. Icrat zamani. 5 20 Yanıtla
  • 123 : Çok hoş iç Anadolu un temiz kalmış iyi insanları helal olsun başkan gitmese gitmez alçak gönüllüymüş valla brova 24 0 Yanıtla
  • Fatih: Menemen artik zengin yemegi sogan 10 tl ne ogrencisi 11 4 Yanıtla
  • Krckrt: Evt guzel seylerde oluyor. Kibirin uzak oldugu varankli jakuziki belediye baskani odalarinin olmadigi gosteristen ihtisamdan uzak mutavazi bi hayat surmeyi tercih eden ve de cok calisarak ulkemizin kalkinmasina vesile olacak olan baskanlarin secilmesi dilegim.. 11 0 Yanıtla
  • Çavuşoğlu: Asıl soytarı sen ve senin gibi düşünenler helal olsun Başkana insanlara tepeden bakmadan gençlere hizmet etmiş tebrik ve takdir etmek lazım 11 0
  • Menemen : Menemen nedir antirugot pirzola yap 2 8 Yanıtla
  • ÇATLI...: ABDULLAH ÇATLI RAHMETLİ AKLIMA GELDİ NEVŞEHİR DEYİNCE .....HEY REİS HEYYY YOKLUGUN ŞU ZAMANLAR DAHA ÇOK HİSSEDİLİYOR...MEKANIN CENNET OLSUN 6 4 Yanıtla
  • Memleketim: Iyi menemen yapacak malzemeyi alabilmisler. 6 2 Yanıtla
  • zzzz : öğrencı kredilerinede af geleydı iyiydi 2 oğlumunda ödenecek nedsekki 3 0 Yanıtla
  • baran toprak: Örnek bir belediye başkanı tebrik ederİM. ama bu kadar gösterişli olmasa daha iyi olurmuş 2 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Sultanbeyli'de Otomobilin Çarptığı 5 Yaşındaki Kız Çocuğu Yaralandı
    08:52 Sultanbeyli'de Otomobilin Çarptığı 5 Yaşındaki Kız Çocuğu Yaralandı

    Sultanbeyli'de annesiyle yolun karşısına geçmeye çalışan 5 yaşındaki kız çocuğuna otomobil çarptı. Kaza anı güvenlik kameralarına yansırken, çarpmanın etkisiyle kız çocuğu metrelerce havalandı ve yere çakıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan çocuğun durumu ağır. Sürücü olay yerinden kaçarken, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Mahalle sakinleri, yetkililerin önlem almasını ve benzer kazaların yaşanmaması için trafik düzenlemelerinin yapılmasını istedi.

  • Sultanbeyli'de otomobilin çarptığı kız çocuğu metrelerce savruldu, kaza anı kamerada
    08:52 Sultanbeyli'de otomobilin çarptığı kız çocuğu metrelerce savruldu, kaza anı kamerada

    Sultanbeyli'de annesiyle yolun karşısına geçmeye çalışan 5 yaşındaki kız çocuğuna otomobil çarptı. Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansırken, çarpmanın etkisiyle kız çocuğu metrelerce havalandı ve yere çakıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri minik kız çocuğuna müdahale ederken, sürücü kaçtı. Polis ekipleri sürücüyü gözaltına aldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Hacılar Erciyesspor, Erzincan Ulalarspor maçında berabere kaldı
    08:39 Hacılar Erciyesspor, Erzincan Ulalarspor maçında berabere kaldı

    Bölgesel Amatör Lig 11. Grup'ta mücadele veren Hacılar Erciyesspor, sahasında Erzincan Ulalarspor ile 1-1 berabere kalarak haftayı galibiyetle tamamlayamadı. Antrenör Emin Altındağ, üzüntüsünü dile getirirken, takımın pes etmeyeceğini ve liderliği korumak istediklerini belirtti.

  • Kara yollarında yapılan çalışmalar nedeniyle dikkatli olunmalı
    08:33 Kara yollarında yapılan çalışmalar nedeniyle dikkatli olunmalı

    Kara yollarında yapım, bakım ve onarım çalışmaları devam eden kesimlerde sürücülerin yavaş gitmeleri ve trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir. Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan yol durumu bültenine göre, birçok otoyol ve yol kesiminde üstyapı onarımı, yenileme çalışmaları, şev kayması, bağlantı yolu yapımı ve diğer çalışmalar nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır. Sürücülerin bu kesimlerde dikkatli olmaları ve trafik kurallarına uymaları önemlidir.

  • MrBeast, Amazon Prime Video için yarışma programı çekecek
    08:31 MrBeast, Amazon Prime Video için yarışma programı çekecek

    YouTube fenomeni MrBeast, Amazon Prime Video ile anlaşma yaparak bir yarışma programı çekeceğini duyurdu. Programda 1000'den fazla yarışmacı olacak ve kazanan kişiye 5 milyon dolar ödül verilecek.

  • Türkiye'de E-ticaretin Büyümesi ve Potansiyeli
    08:31 Türkiye'de E-ticaretin Büyümesi ve Potansiyeli

    Türkiye'de e-ticaretin hızla büyüdüğüne dair veriler, son yıllarda dikkat çekici bir artışı gösteriyor. Pandemi döneminde e-ticaretin ivme kazanması, bu alandaki potansiyelin ne kadar büyük olduğunu gösterdi. Türkiye'de e-ticaretin geçmişe yönelik bir analizi ve gelecekteki potansiyelini SDN Kurucusu Hakkı Alkan, Hepsiburada Ticari Grup Başkanı Ender Özgün ve Pazarlama Grup Direktörü Görkem Dereli ile konuştu.

  • İzmir'de PKK/KCK-YPG/PYD Terör Örgütüne Yönelik Operasyonda 5 Şüpheli Yakalandı
    08:31 İzmir'de PKK/KCK-YPG/PYD Terör Örgütüne Yönelik Operasyonda 5 Şüpheli Yakalandı

    İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda İzmir İl Jandarma Komutanlığı ve MİT Başkanlığı ekiplerinin düzenlediği operasyonda, PKK/KCK-YPG/PYD terör örgütüne üye olan ve bu örgütlerin sosyal medya üzerinden propagandasını yapan 5 Suriye uyruklu şüpheli gözaltına alındı.

  • vivo TWS 4 Bluetooth Kulaklık Modeli Tanıtıldı
    08:31 vivo TWS 4 Bluetooth Kulaklık Modeli Tanıtıldı

    Çinli teknoloji şirketi vivo, Pad 3 Pro tableti ile birlikte TWS 4 Bluetooth kulaklık modelini tanıttı. vivo TWS 4, Hi-Fi desteği, aktif gürültü engelleme özelliği ve uzun kullanım süresi ile dikkat çekiyor. Qualcomm S3 ses platformu ile desteklenen kulaklıkların fiyatı ve ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı henüz belirsiz.

  • İzmir'de 2 Organize Suç Örgütü Çökertildi, 25 Şüpheli Yakalandı
    08:25 İzmir'de 2 Organize Suç Örgütü Çökertildi, 25 Şüpheli Yakalandı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir merkezli 3 ilde düzenlenen 'Mahzen-13' operasyonlarında 2 organize suç örgütünün çökertildiğini, 25 şüphelinin yakalandığını bildirdi. Operasyonlarda ele geçirilenler arasında silahlar, uyuşturucu madde ve diğer suç unsurları bulunuyor.

  • İzmir'de MİT destekli PKK operasyonu: 5 gözaltı
    08:19 İzmir'de MİT destekli PKK operasyonu: 5 gözaltı

    İzmir'de jandarma ekipleri tarafından PKK terör örgütüne yönelik MİT destekli şafak operasyonunda 5 şüpheli gözaltına alındı. İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, terör örgütüne üye olmak ve sosyal medya üzerinden örgüt propagandası yaptığı tespit edilen 5 Suriye uyruklu şüpheli yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler jandarma karakoluna götürüldü.

  • İzmir merkezli 'Mahzen-13' operasyonlarında 2 suç örgütü çökertildi
    08:15 İzmir merkezli 'Mahzen-13' operasyonlarında 2 suç örgütü çökertildi

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir merkezli 3 ilde gerçekleştirilen 'Mahzen-13' operasyonlarında 2 suç örgütünün çökertildiğini açıkladı. Operasyonlarda 25 şüpheli yakalanırken, çok sayıda silah ve uyuşturucu ele geçirildi.


Advertisement