Öğrenciler, Kazada Ölen Arkadaşlarını Unutmadı - Son Dakika
Güncel

Öğrenciler, Kazada Ölen Arkadaşlarını Unutmadı

Öğrenciler, Kazada Ölen Arkadaşlarını Unutmadı

Osmaniye'nin Sumbas ilçesinde dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 2. sınıf öğrencisi Eray Boran'ın sırasını sınıf arkadaşları karanfil ve çiçeklerle donattı.

07.03.2018 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaniye'nin Sumbas ilçesinde dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 2. sınıf öğrencisi Eray Boran'ın sırasını sınıf arkadaşları karanfil ve çiçeklerle donattı.

Reşadiye köyünde, dün meydana gelen kazada hayatını kaybeden Kadirli İstanbul Menkul Kıymetler Borsası İlkokulu öğrencisi 8 yaşındaki Boran'ın sınıf arkadaşları, okula ellerinde karanfil ve çiçeklerle geldi. Yakalarına 'Kalbimizdesin' yazılı Eray'ın fotoğrafını takan ve gözyaşı döken öğrenciler, arkadaşları Boran'ın oturduğu sıraya karanfiller bıraktı.

Kadirli İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İsmail Ekiz, sınıfta yaptığı konuşmada, Boran'ın hayatını kaybetmesine çok üzüldüklerini belirterek, "Öğrencimizi çok seviyorduk. Başarılıydı. Gözyaşlarıyla toprağa verdik. Çok üzüldük. Yolda giderken, evde ve hayatın her alanında lütfen dikkatli olun. Kurallara uyun. Acele etmeyin. Eray kardeşimize Allah'tan rahmet diliyoruz." ifadelerini kullandı.

Okul Müdürü Yakup Bal da öğrencisinin başarılı ve çalışkan olduğunu belirterek, sınıf arkadaşlarına başsağlığı dileklerini iletti.

Sumbas ilçesindeki kazada Gökhan K. idaresindeki 38 KR 696 plakalı otomobil, Reşadiye köyünde ilkokul 2. sınıf öğrencisi Eray Boran'a çarpmış, özel bir hastaneye kaldırılan çocuk yapılan müdahaleye rağmen yaşamını yitirmişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Öğrenciler, Kazada Ölen Arkadaşlarını Unutmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Antalya'da Emekli Öğretmen Karavanda Ölü Bulundu
    18:42 Antalya'da Emekli Öğretmen Karavanda Ölü Bulundu

    Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde yaşayan emekli bir öğretmen, park halinde bekleyen dolmuştan çevirme karavanda ölü olarak bulundu. Arkadaşı tarafından hareketsiz şekilde bulunan öğretmenin cansız bedeni, inceleme için Antalya Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.

  • Salda Gölü yakınında erkek cesedi bulundu
    18:41 Salda Gölü yakınında erkek cesedi bulundu

    Burdur'un Yeşilova ilçesindeki Salda Gölü yakınında, yıkılan eski restoranın su dolu havuzunda bir kişinin hareketsiz olduğu bildirildi. Olay yerine gelen ekipler, havuzdan çıkarılan kişinin kamyon sürücüsü İsmail Karnak olduğunu belirledi. Karnak'ın cesedi hastaneye kaldırıldı.

  • Bolu'da 20 bin fidan dağıtıldı
    18:41 Bolu'da 20 bin fidan dağıtıldı

    Bolu'da Orman Haftası nedeniyle Valilik Meydanı'nda vatandaşlara 2 bin 500 adet fidan dağıtıldı. İl ve ilçelerde toplam 20 bin adede yakın fidan dağıtıldığı öğrenildi. 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası kutlamaları kapsamında Bolu Kardelen Meydanı'nda düzenlenen fidan dağıtım etkinliğinde 2 bin 500 adet fidan dağıtıldı. Fidan dağıtım etkinliğine Bolu Vali Yardımcısı Abdullah Şen, Bölge Müdürü Mahmut Şentürk ve Bolu ilindeki kurum amirleri ile bölge müdür yardımcıları, şube müdürleri, işletme müdürleri ve kurum personeli katıldı. Ihlamur, karaçam, sarı çam, ceviz, kuşburnu, kestane, mavi ladin, sedir ve kızılcık türlerinden toplam 2 bin 500 adet fidanın ücretsiz olarak dağıtıldığı etkinlikte vatandaşların ilgisi oldukça fazlaydı. Tüm fidanlar kısa sürede tükendi. İl merkezi ve ilçelerde, Orman Haftası dolayısıyla toplam 20 bin fidan dağıtıldığı öğrenildi.


Advertisement