Öğrenciler Şehit Fethi Sekin Anısına "Çınar" Dikti - Son Dakika
Güncel

Öğrenciler Şehit Fethi Sekin Anısına "Çınar" Dikti

Öğrenciler şehit Fethi Sekin anısına "Çınar" diktiELAZIĞ - Elazığ'da ortaöğretim öğrencileri Kahraman Şehit Fethi Sekin anısına çınar fidanı dikti.

05.01.2018 14:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Öğrenciler şehit Fethi Sekin anısına "Çınar" dikti

ELAZIĞ - Elazığ'da ortaöğretim öğrencileri Kahraman Şehit Fethi Sekin anısına çınar fidanı dikti.

Şehit Eyüp Oğuz Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri geçtiğimiz yıl bugün İzmir Adliyesi önünde, teröristlerle kahramanca mücadele ederek şehit düşen polis memuru Fethi Sekin anısına fidan dikti. Yalnız köyünde yer alan 15 Temmuz ormanına şehit Sekin için çınar fidanı diken öğrenciler daha sonra Kur'an-ı Kerim okudu.

Kahraman Şehit Fethi Sekin anısına fidan dikimi yaptıklarını belirten 9. sınıf öğrencisi İhsan Tuğrul, "Şehidimizi ismi ile yaşatacağız ve gelecek nesillere aktaracağız. Bugün burada bulunmaktan gurur ve şeref duyuyorum" dedi.

Şehit Fethi Sekin'in yaptığı kahramanlığın hiçbir zaman unutulmayacağını aktaran 10. sınıf öğrencisi Ömer Tahtacı ise, "Kahraman şehit Fethi Sekin anısına fidan dikimi yaptık. Şehidimizin yaptığı kahramanlığı gelecek nesillere aktaracağız" ifadelerini kullandı.

Şehit Eyüp Oğuz Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin Şehit Fethi Sekin'in aziz hatırası için fidan dikimi gerçekleştirdiğini dile getiren Okulun Müdür Yardımcısı Göktürk Durgun, "Şehidimizin ruhu için Kur'an-ı Kerim okuduk. Öğrencilerimizi buraya getirmemizdeki amacımız milli ve manevi değerleri bizzat onlara yaşatarak öğretmektir" şeklinde konuştu.

Öğrenciler Şehit Fethi Sekin Anısına "Çınar" Dikti
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Öğrenciler Şehit Fethi Sekin Anısına 'Çınar' Dikti - Son Dakika


Advertisement