Öğrenciler Tatilde, Kılıçaslan'ın Liderleri Eğitimde - Son Dakika
Yerel

Öğrenciler Tatilde, Kılıçaslan'ın Liderleri Eğitimde

Gediz Üniversitesi’nin düzenlediği “Log10 Liderlik Kampı”na Kılıçaslan Liseleri’nin topluluk başkanlarından Nevzat Taşcı, Taha Öner, Barış Şahin, Seyit Tümtürk ve Muhammed Tayyip Kılıç ile organizasyondan sorumlu öğretmen Davut Karatepe katıldı.

07.02.2015 14:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gediz Üniversitesi'nin düzenlediği "Log10 Liderlik Kampı"na Kılıçaslan Liseleri'nin topluluk başkanlarından Nevzat Taşcı, Taha Öner, Barış Şahin, Seyit Tümtürk ve Muhammed Tayyip Kılıç ile organizasyondan sorumlu öğretmen Davut Karatepe katıldı.

Yarıyıl tatilinin ikinci haftasında gerçekleştirilen ve yoğun bir program akışına sahip olan liderlerin kampı, İzmir'de yapılan bir sertifika töreniyle son buldu. Organizasyona katılan Kılıçaslan Liseleri öğrencileri, Prof. Dr. Muhammed Özekes, Yrd. Doç. Dr. Emanuele Massetti ve Berivan Akın'dan; hukuk, siyaset ve makale analizi dersleri aldılar. Diksiyon ve hitabet derslerini ise Ankara Devlet Tiyatrosu oyuncuları Tayfun Erarslan ve Tomris Çetinel'den alan liseli öğrenciler; girişimcilik ekonomi ve münazara derslerini de Süleyman Girgin ve Mahir Durmaz'dan dinleme fırsatı buldular. Kılıçaslanlı liderler, sorularıyla zaman zaman uzman eğitimcileri zorlarken münazara maçlarında da yarıştılar. Başarılı öğrenciler kampın sonunda uluslararası geçerliliği olan bir sertifikayla ödüllendirildi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrenciler Tatilde, Kılıçaslan'ın Liderleri Eğitimde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement