Öğrenciler Toplu Taşıma Araçlarında Kitap Okudu - Son Dakika
Yerel

Öğrenciler Toplu Taşıma Araçlarında Kitap Okudu

Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında Bağcılar'da bilgi evi öğrencileri ile izci öğrencileri, toplu taşıma araçlarında kitap okuyarak vatandaşlara kitap dağıttı.

02.04.2011 16:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında Bağcılar'da bilgi evi öğrencileri ile izci öğrencileri, toplu taşıma araçlarında kitap okuyarak vatandaşlara kitap dağıttı.

Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, 47'inci Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte bilgi evi öğrencileri ile izci öğrencilerinin, Bağcılar-Beyazıt arasında tramvayda kitap okuyarak, vatandaşlara kitap dağıttıkları belirtildi.

Daha sonra Sahaflar Çarşısı'nı gezen öğrencilerin, İETT otobüslerinde de kitap okuyarak Bağcılar'a geri döndüğü ifade edilen açıklamada, toplu taşıma araçlarındaki 'Kitap Okuma Etkinliği'ne Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ve bazı belediye meclis üyelerinin de katıldığı bildirildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Başkan Çağırıcı, 'Kitap Okuma Haftası' dolayısıyla geniş kapsamlı etkinlikler gerçekleştirdiklerini, toplu taşıma araçlarında kitap okumanın da bunlardan biri olduğunu belirterek, "Toplumda kitap okuma alışkanlığının yaygınlaştırılması amacıyla böyle bir etkinlik düzenledik. Batı ülkelerine gittiğimizde insanların toplu taşıma araçlarında da yaygın olarak kitap okuduklarını görüyoruz. Bu bizim ülkemizde neden olmasın. Yaptığımız etkinlikle bunu göstermek istedik" ifadelerini kullandı.

(ENC- - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Öğrenciler Toplu Taşıma Araçlarında Kitap Okudu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement