Öğrencilerden Afrin'deki Askerlere Moral Mektubu - Son Dakika
Güncel

Öğrencilerden Afrin'deki Askerlere Moral Mektubu

Öğrencilerden Afrin\'deki Askerlere Moral Mektubu

Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Hasanlar köyü İlk ve Orta Okulu öğrencileri, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin’de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı’na katılan askerlere, moral vermek amacıyla mektup yazdı.

15.02.2018 11:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Hisarcık ilçesi Hasanlar köyü İlk ve Orta Okulu öğrencileri, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlere, moral vermek amacıyla mektup yazdı.

Öğrencilerin milli ve manevi değerlere sahip çıkarak bu değerleri canlı tutan bireyler olmasını sağlamak için Afrin kahramanlarına tüm öğrencilerin katılımıyla mektuplar yazdıklarını ifade eden Okul Müdürü Ali Osman Kılıç,"Amacımız öğrencilerimize tek bayrak, tek devlet ve tek vatan inancı ve idealini aşılamak, Vatanı için her şeyi feda edenlere vefa borcumuz olduğunu hatırdan çıkarmamak, ecdadın mirasını tüketen değil, emanetine sahip çıkan bir neslin duygularını açığa çıkarmak. Allah askerlerimizi korusun ve başarılarını daim kılsın" diye konuştu.

Öğrencilerden Emine Nur Kırlı, askerlerimizin arkadaşlarımız ile birlikte gönderdiğimiz bu mektupları okuyunca sevineceklerini düşünüyorum "Allah ülkemizi koruyan tüm askerlerimizin, gücünü, kuvvetini artırsın" dedi.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Öğrencilerden Afrin'deki Askerlere Moral Mektubu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement