Öğrencilerden Ekinci'ye Teşekkür - Son Dakika
Güncel

Öğrencilerden Ekinci'ye Teşekkür

Eyyübiye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından, Eyyübiye ilçe sınırları içerisinde eğitim gören öğrencilere yönelik 'Karneval Şenliği' adı altında düzenlenen etkinlikler tüm hızıyla devam ediyor.

04.02.2015 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzenlenen etkinliklere katılan Kaplan Mahallesi İlkokulu öğrencileri Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'ye teşekkür ettiler.

Eyyübiye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü'nün organize ettiği' Karneval Şenliği' Etkinlikleri kapsamında, Eyyübiye Belediyesi himayesinde bulunan Vali Kemalettin Gazezoğlu Kültür ve Sanat Merkezi'nde öğrencilere yönelik birçok etkinlik devam ederken öğrenciler de yarıyıl tatilini fırsat bulup stres atıyorlar. Eyyübiye Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikler kapsamında Kaplan Mahallesi ilkokulunda eğitim gören 100 ilkokul öğrencisi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün misafiri oldu. Şenlikler kapsamında düzenlenen etkinliklere katılan bazı veliler ve öğrenciler Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'ye teşekkür ettiler. Eyyübiye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, etkinliklere katılan öğrencilere etkinlik sonunda sosisli sandviç, meyve suyu ve patlamış mısır ikramında bulundu.

Kaplan Mahallesi İlkokulu öğrencileri, Yüz Boyama, El Boyama, Resim, Ebru, Keyifli Matematik, Karaoke, Sinema, Animasyon, Palyaço, Model Uçak, Serbest Oyun, Müzik, Kitap okuma, Halk Oyunları, İngilizce, Ebru, Hüsn-ü Hat, Satranç, Tiyatro gibi birçok oyun, el becerisinin yanı sıra sosyal aktivitelerin yer aldığı etkinliklerde gönüllerince eğlendiler.

Kaplan Köyü İlkokulu Müdürü Ramazan Kocaoğlu yapmış olduğu açıklamada belediyeye teşekkür etti. Kocaoğlu," Bu etkinlikleri düzenleyen Eyyübiye Belediyesine ve Başkan Mehmet Ekinci'ye teşekkür ediyoruz. Köylerde eğitim gören öğrencilerimize yönelik bu tarz etkinliklerin düzenlenmesi çok önemli. Öğrencilerimiz ilk defa böyle bir etkinliğe katılıyorlar. Araç desteği verdiği için Eyyübiye Belediyesine teşekkür ediyoruz. Öğrenciler çok eğlenceli vakit geçiriyorlar. Eyyübiye Belediyesinin bu tarz etkinlikleri sürekli hale getirmesini temenni ediyoruz. Bizleri mutlu etmiş oldular."dedi

Etkinliğe katılan Kaplan Mahallesi öğrencileri de etkinliklerden dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'ye teşekkür ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Öğrencilerden Ekinci'ye Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement