Öğrencilerden İngilizce Konser - Son Dakika
Yerel

Öğrencilerden İngilizce Konser

Öğrencilerden İngilizce Konser

Düzce İdeal Akademi tarafından gerçekleştirilen kahvaltı organizasyonunda dil eğitimi alan öğrenciler ve velileri bir araya geldiler.

07.06.2013 21:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce İdeal Akademi tarafından gerçekleştirilen kahvaltı organizasyonunda dil eğitimi alan öğrenciler ve velileri bir araya geldiler. Oldukça geniş bir katılımla gerçekleşen kahvaltıda, sertifikalarını alan öğrencilerin İngilizce seslendirdikleri Çanakkale Türküsü büyük alkış aldı.

Dil ve KPSS kurslarındaki başarısıyla adından sıkça söz ettiren İdeal Akademi, bu kez düzenlenen kahvaltı organizasyonunda öğrenci ve velileri buluşturdu. Kalıcı konutlardaki gerçekleştirilen kahvaltıya yaklaşık 200 kişi katıldı.

Kahvaltının ardından dil kursunu başarıyla tamamlayan öğrencilere, öğretmenleri tarafından sertifikaları takdim edildi. Ardından öğrenciler verdikleri İngilizce konser ile öğrendiklerini velileriyle paylaştılar. Özellikle İngilizce seslendirilen Çanakkale Türküsü, misafirler tarafından büyük takdir gördü ve alkışlandı.

Kahvaltının sonunda velilere, İdeal Akademi bünyesinde yaz tatili süresince hayata geçirilecek çocuk kulübü çalışmaları hakkında da bilgiler aktarıldı.

(AY)

07.06.2013 21: 16: 35

TSI

NNNN - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrencilerden İngilizce Konser - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement