Öğrencilerden Örnek Çalışma - Son Dakika
Yerel

Öğrencilerden Örnek Çalışma

Kahta Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu öğrencileri, "Fidansız Öğrenci Kalmasın" projesi kapsamında fidan dikimi yaptı.

12.01.2012 12:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahta Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu öğrencileri, "Fidansız Öğrenci Kalmasın" projesi kapsamında fidan dikimi yaptı.

Öğrenciler, proje kapsamında yaptıkları çalışma ile okul bahçesine 180 çam, 50 de akasya fidanı dikimi yaptı.

Okul Müdürü Ali İhsan Köroğlu, yaptığı açıklamada, okulda örnek bir çalışma başlatarak, fidan dikimi gerçekleştirdiklerini belirtti.

Köroğlu, okul olarak yapılan örnek çalışmalarla öğrencileri en iyi şekilde yetiştirmeye çalıştıklarını ifade ederek, şu bilgileri verdi:

"Okul olarak, Mavi Kapak Toplama Kampanyası gibi örnek bir çalışma da başlattık. Her sağlıklı bireyin bir engelli adayı olduğu düşüncesinden yola çıkarak Türkiye genelinde başlatılan Mavi Kapak Toplama kampanyasına katılmaya karar verdik. Bu kapsamda şu ana kadar okulumuzda 4 bin 500 mavi kapak toplandı. Ege Üniversitesi Diş hekimliği fakültesi tarafından başlatılan proje sayesinde bir çok engelli vatandaşımız tekerlekli sandalye sahibi olacak. Projede sadece mavi kapak değil, bütün plastik kapaklar (kola kapağı gibi) toplanmaktadır. Projeyi PTT de destekliyor. PTT, sembolik bir ücret karşılığında toplanan kapakları taşıma göreviyle kargo ve lojistik destek sunmaktadır. Proje 2012 yılının sonuna kadar devam edecek."

(İKA-ŞMÖ- - ADIYAMAN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Öğrencilerden Örnek Çalışma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement