Öğrencilerinin Yatılı Sınav Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Öğrencilerinin Yatılı Sınav Heyecanı

Öğrencilerinin Yatılı Sınav Heyecanı

Erzurum Oltu Lisesi'nde orta öğretim öğrencilerine yönelik Parasız Yatılı ve Bursluluk Sınavı yapıldı.

08.10.2012 10:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum Oltu Lisesi'nde orta öğretim öğrencilerine yönelik Parasız Yatılı ve Bursluluk Sınavı yapıldı. Oltu İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurullah Aktaş, yurt kapasitesinin az olmasına rağmen talebin bir hayli fazla olduğunu söyledi.

Oltu İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurullah Aktaş, yurda alınamayacak olan öğrencilerin taşıma kapsamında olanlarını yine taşıyacaklarını, taşıma kapsamı dışında kalan öğrencileri de yurda yerleştirmeye çalışacaklarını ifade etti.

Yurda müracaat eden 350 orta öğretim öğrencisinden ancak 120'sinin yurda alınacağını aktaran Aktaş, "150 civarında bir öğrencimiz taşıma kapsamında bulunup, geriye kalan öğrencilerimizi de bir yerlere yerleştirmeye çalışacağız." dedi.

Bu arada öğrencilerinin sınav heyecanını okul bahçesinde yaşayan veliler ise, taşımalı sistemin dezavantajları üzerinde taleplerini dile getirdiler.

Mahalli yurt sınavı sonrası yurda yerleşemeyen taşıma kapsamındaki öğrencilerin öğlen yemeği sorununun da ihalesinin yapılarak aşıldığını hatırlatan İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurullah Aktaş, "Velilerimiz endişe etmesin. Taşıma kapsamındaki öğrencilerimize öğlen yemeğini öğretmenevinde vereceğiz." diyerek velilerin yüreğine su serpti. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrencilerinin Yatılı Sınav Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement