17 yaşındaki Yiğit yarı çıplak halde ölü bulunmuştu! Ev sahibi şahsın öğretmenlikle ilişiği kesildi - Son Dakika
3.Sayfa

17 yaşındaki Yiğit yarı çıplak halde ölü bulunmuştu! Ev sahibi şahsın öğretmenlikle ilişiği kesildi

Antalya'da 17 yaşındaki lise öğrencisi Yiğit Kalpak'ın evinde ölü bulunduğu Almanca öğretmeni H.G., suçlamaları kabul etmeyerek uyuşturucu hapı herkesin kendisinin aldığını söyledi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün soruşturma başlattığı H.G.'nin öğretmenlikle ilişiği kesildi.

22.10.2022 15:51  Güncelleme: 20:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde Almanca öğretmeni H.G.'nin (30) evine gece 01.30 sıralarında öğrencisi Y.K. (17), 5 arkadaşıyla birlikte geldi. Sabah saatlerinde evde hareketsiz olarak bulunan Y.K. için 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

17 YAŞINDAKİ ÖĞRENCİ HAYATINI KAYBETTİ

Sağlık ekipleri, Y.K.'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri evde yaptığı incelemede hayatını kaybeden gencin üst kısmının çıplak olduğunu ve üzerinden çıkan elbisenin ıslak olduğunu tespit etti.

17 yaşındaki Yiğit'in evinde yarı çıplak halde ölü bulunduğu şahsın öğretmenlikle ilişiği kesildi

"TELEFONLA ARAYIP BANA GELMEK İSTEDİLER"

Öğretmen H.G.'nin olay yerindeki ilk ifadesinde öğrencisiyle arkadaşlarının gece kendisine bir şeyler içmek için geldiğini, sadece kahve içip gece 03.00 sıralarında uyuduğunu ve sabah 07.00 sıralarında işe gitmek için hazırlandığı esnada Y.K.'yi odada hareketsiz vaziyette gördüğünü söylediği öğrenildi. Kendisine yöneltilen suçlamaları kabul etmeyen H.G., "Telefonla arayıp bana gelmek istediklerini söylediler. Ben de eve davet ettim. Ancak kimsenin ölümünden sorumlu değilim. Suçlamaları kabul etmiyorum" dediği öğrenildi.

17 yaşındaki Yiğit'in evinde yarı çıplak halde ölü bulunduğu şahsın öğretmenlikle ilişiği kesildi

KAN ÖRNEKLERİ ALINDI

Kan örnekleri alınan Almanca öğretmeni H.G. ile Y.K.'nin arkadaşları ifadelerinin ardından Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından adliyeye sevk edildi. Y.K.'nin cenazesinin ise Kurşunlu Mezarlığı'nda toprağa verildiği belirtildi.

ÖĞRETMENLİKLE İLİŞİĞİ KESİLDİ

Öte yandan, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün de Almanca öğretmeni H.G. ile ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi. Ücretli öğretmen kadrosunda yer alan H.G.'nin ek ders ücreti aldığı ve olayın ardından öğretmenlikle ilişiğinin kesildiği bildirildi.

17 yaşındaki Yiğit yarı çıplak halde ölü bulunmuştu! Ev sahibi şahsın öğretmenlikle ilişiği kesildi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa 17 yaşındaki Yiğit yarı çıplak halde ölü bulunmuştu! Ev sahibi şahsın öğretmenlikle ilişiği kesildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ALİ *: Neye gore hangi kritere göre öğretmen alıyorsun ey MEB 8 1 Yanıtla

Advertisement