Öğrencisinin Önce Anne ve Babası, Şimdi İse Nikah Şahidi Oldu - Son Dakika
Yaşam

Öğrencisinin Önce Anne ve Babası, Şimdi İse Nikah Şahidi Oldu

Öğrencisinin Önce Anne ve Babası, Şimdi İse Nikah Şahidi Oldu

Annesi ve babası vefat eden öğrencisine, "Merak etme oğlum. Ben senin rektörünüm ama annen ve baban da olurum" diyerek kız isteyen AÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, 2 gün önce ise öğrencisinin düğününde nikah şahidi oldu.

29.04.2019 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Annesi ve babası vefat eden öğrencisine, "Merak etme oğlum. Ben senin rektörünüm ama annen ve baban da olurum" diyerek kız isteyen AÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, 2 gün önce ise öğrencisinin düğününde nikah şahidi oldu.

Öğrencileriyle sosyal medya üzerinden kurduğu esprili diyaloglarla gündeme gelen Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, 17 Haziran 2017'de öğrencisi Rıza Kalfaoğlu'nun daveti üzerinde öğrenci evine iftar yemeğine gitmişti. Ünal, öğrencisi Rıza Kalfaoğlu'yla sohbet arasında annesi babası olmadığı için sevdiği kızı isteyemediğini öğrendi. Kalfaoğlu, "Hocam ben sevgilimi ailesinden isteyerek söz kesmek istiyoruz. Ama annem ve babam vefat ettiği için kızı istemek biraz zor olacak" diyerek, Ünal'a sıkıntısını paylaştı. Prof. Dr. Ünal ise, "Oğlum merak etme. Ben senin rektörünüm ama anne, baban da olurum" dedi ve öğrencisine bu konuda söz verdi.

21 Mart Perşembe günü Prof. Dr. Mustafa Ünal, eşi Doç. Dr. Betül Ünal ile birlikte Pazarlama Bölümü 3'üncü sınıf öğrencisi Rıza Kalfaoğlu'na (29), yine Akdeniz Üniversitesinin Eski Çağ Bölümü yüksek lisans öğrencisi Çiğdem Sanlı'yı (25) ailesinden istedi. 2 gün önce de Lara tarafında bulunan bir otelde iki gencin düğünü oldu. Düğünde gelin Çiğdem Sanlı'nın şahidi Doç. Dr. Betül Ünal olurken, damat Rıza Kalfaoğlu'nun şahidi ise Prof. Dr. Mustafa Ünal oldu.

"Parmaklarımızın ucunu hissetmediğimiz bir organizasyondu"

Düğünün çok güzel ve heyecanlı olduğunu söyleyen Rıza Kalfaoğlu, "Parmaklarımızın ucunu hissetmediğimiz bir organizasyondu. Anlatılmaz yaşanır bir şeydi. Sürekli detaylar içerisindeydik. Heyecanlı ve duyguluyduk. Nikah şahitlerimiz Rektörümüz Mustafa Ünal ve kıymetli eşi Betül Ünal oldu. Bu durum 2017'nin Ramazan ayında başladı, 2018'in Ramazan ayında şekillendi, 2019'un Ramazan ayına kısa bir süre kala ise gerçekleşti. Çok mutluyuz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Öğrencisinin Önce Anne ve Babası, Şimdi İse Nikah Şahidi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kaymakam, intihar teşebbüsünde bulunan şahsı ikna ederek çatıdan indirdi
    14:12 Kaymakam, intihar teşebbüsünde bulunan şahsı ikna ederek çatıdan indirdi

    Gümüşhane'nin Şiran ilçesinde intihar teşebbüsünde bulunan 40 yaşındaki şahsı Kaymakam Mehmet Alperen Başkapan, çatı katına çıkarak onu ikna ederek aşağı indirdi. Şahıs daha sonra Kaymakamlık makamında yetkililerle görüştü.

  • Muğla'da Türkmenistan uyruklu genç odasında ölü bulundu
    14:08 Muğla'da Türkmenistan uyruklu genç odasında ölü bulundu

    Muğla'nın Menteşe ilçesinde, Türkmenistan uyruklu Nurullah Shukurova isimli genç, odasında ölü bulundu. İş arkadaşları tarafından ulaşılamayan Shukurova'nın hareketsiz yattığını görenler durumu polis ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede, Shukurova'nın epilepsi hastası olduğunu ve hayatını kaybettiğini belirledi.

  • Direksiyon başında rahatsızlanan kadın kaza yaptı, yoğun bakıma alındı
    13:55 Direksiyon başında rahatsızlanan kadın kaza yaptı, yoğun bakıma alındı

    Tekirdağ Çorlu'da direksiyon başında rahatsızlanan bir kadın, trafik kazası geçirdi. Hastaneye kaldırılan kadının sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Kaza sonucunda park halindeki bir otomobile çarpan kadın, ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak yoğun bakıma alındı. Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.

  • AŞTİ'de Ramazan Bayramı yoğunluğu: 706 bin 480 yolcu sirkülasyonu
    13:54 AŞTİ'de Ramazan Bayramı yoğunluğu: 706 bin 480 yolcu sirkülasyonu

    Ankara Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne, (AŞTİ) Ramazan Bayramı yoğunluğu sebebiyle 17 bin 662 otobüs giriş-çıkış yaparken toplamda 706 bin 480 yolcu sirkülasyonu gerçekleşti. Bayram tatilini memleketlerinde veya diğer şehirlerde geçiren vatandaşlar, AŞTİ'de yoğunluk oluşturdu. Biletlerin günler öncesinden satılması nedeniyle otobüs firmaları sefer sayılarını artırırken, AŞTİ on binlerce vatandaşın uğrak noktası oldu. AŞTİ'de, yoğunluk nedeniyle tatil öncesinde ve tatil boyunca temizlik, güvenlik, trafik gibi konularda tüm önlemler artırılırken süreç boyunca herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

  • Samsun'da Fabrika Deposunda Yangın Çıktı
    13:54 Samsun'da Fabrika Deposunda Yangın Çıktı

    Samsun'un Tekkeköy ilçesinde bulunan bir fabrikanın depo olarak kullanılan ambar kısmında çıkan yangın panik yarattı. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürme ve soğutma işlemlerini tamamladı.

  • Artvin'de Genç, Çoruh Nehri'nde Mahsur Kaldı
    13:50 Artvin'de Genç, Çoruh Nehri'nde Mahsur Kaldı

    Artvin'in Borçka ilçesinde bir genç balık tutmak için gittiği Çoruh Nehri'nde baraj kapakları açılıp nehrin debisi yükselince köprü ayağında mahsur kaldı. Genç, çevredeki vatandaşların yardımıyla kurtarıldı.

  • Edirne'de başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan yaşlı kadın kanlar içinde kaldı
    13:48 Edirne'de başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan yaşlı kadın kanlar içinde kaldı

    Edirne'de başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan 74 yaşındaki Zehra Oluçay, kaçarken düşerek kanlar içinde kaldı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde köpeklerin Oluçay'ın üzerine koştuğu ve hızlıca kaçtığı görülüyor. Olayın ardından mahalle sakinleri, köpek saldırıları nedeniyle çocukların parklarda dahi oynayamadıklarını belirterek yetkililerden yardım istedi.


Advertisement