Öğretmen baba hemşire kızını boğarak öldürdü - Son Dakika
3. Sayfa

Öğretmen baba hemşire kızını boğarak öldürdü

Kilis'te sınıf öğretmeni baba, tartıştığı 26 yaşındaki hemşire kızını boğarak öldürdü. Polisi ararayarak kızını öldürdüğünü söyleyen baba, eve gelen polis ekiplerine teslim oldu.

16.07.2019 13:06  Güncelleme: 14:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kilis'te öğretmen Mehmet K., tartıştığı kızı Çiğdem K.'yi (26) boğarak öldürdü. Mehmet K. ihbarda bulunduğu polis ekiplerine teslim oldu.

Saraç Mehmet Çavuş Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Gaziantep Çocuk Hastanesinde görevli 26 yaşındaki hemşire Ç.K. ile sınıf öğretmeni babası M.K. tartıştı. Baba M.K. bir süre sonra kızı Ç.K.'yı yere yatırarak boğazını sıktı. Nefessiz kalan Ç.K. çağrılan ambulans ile Kilis Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan müdahalelere rağmen Ç.K. hayatını kaybetti.

POLİSİ ARAYIP TESLİM OLDU

Ç.K.'nın cesedi otopsi için Gaziantep Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Otopsinin ardından cenaze, polis nezaretinde ailesine teslim edilmek üzere cenaze aracıyla Kilis'e gönderildi.

Baba M.K. ise polisi arayarak teslim oldu.

Gaziantep Kadın Hastalıkları ve Çocuk Hastanesi yanık ünitesinde 1 yıldır hemşire olarak çalışan Ç.K.'nın tatil için Kilis'e geldiği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Öğretmen baba hemşire kızını boğarak öldürdü
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Öğretmen baba hemşire kızını boğarak öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (45)

  • Hayyam: 17 yılda toplum fena halde bozuldu. Aile içi şiddet arttı 61 74 Yanıtla İzmir 78: 17 sene öncesinde ne vardı la. Varolsun reis 35 35 cendere: Hayyam begenmiyosam yunanistana git kapi orda 33 20 vicdanlı: Neden 17 yıl dedin. hemen bir seyleride siyaset e çekmeyin. Siyasete girecek olursak 17 yıl öncekiler 80 yılda ne yaptı. 17 yılda yapılanlar ile 80 yılda yapılanları tarafsız vicdanın ile kıyasla hala 17 yıl diyebiliyorsan nankör birisin dir. Bu ülkenin 2002 den öncesini de iyi biliriz, sonrasını da sgk ayrımı kuyruklar. devilasyonlar. Daha neler neler. 17 16
  • Cin Ali: Kısa süreli sabır uzun süreli pişmanlıktan korur 50 0 Yanıtla Bn: Gardaş bu söz çok iyi 17 1
  • Tc: 17 yıl önce hertaraf gece kondu idi... Şimdi ise rezidanslarda yaşıyor çoğunluk. Bundan mı şikayetçisiniz??geçmiş 17 yılı beyenmeyen ler kesin bir sorun var sizlerde.. Rahatı huzuru veren allahtır o sizlerde yoksa acil çeki düzen verin kendinize. 17 16 Yanıtla 35 yıldır rezidanstayim kusura bakma: Hala etraf gecekondularla ,çöp toplayanlarla dolu,issizlerle dolu 6 0 kemal: agzınla diyorsun 17 yıl.. azmı bu 17 sene maas alıp yatacak halleri yokya.. tabikide çalışacaklar.. 2 0 TUNÇ06: REZİDANSLAR KİM OTURUYOR EFENDİ HER YER BETON YIĞINI OLDU...İŞ YOK AŞ YOK İNSANLAR BUNALIM DA ..SABIR AMA BU ADA YETMİYOR ARTIK PARA OLMAYINCA .. 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement