Beden Eğitimi öğretmeni, Öğretmen, okulun kalorifer borusuna asılı halde bulundu - Son Dakika
3.Sayfa

Beden Eğitimi öğretmeni, Öğretmen, okulun kalorifer borusuna asılı halde bulundu

Geçtiğimiz günlerde Türk Eczacıları Birliği, piyasada 645 ilacın bulunmadığına dair bir açıklamada bulunmuştu. Bugün ise Sağlık Bakanlığı'na bağlı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu iddiaları yalanladı. Çalışma yapıldığı belirtilen açıklamada; söz konusu ilaçlarda tedarik problemi tespit edilmediği, kur farkı nedeniyle hastaların kritik ilaçlara erişemediği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

09.11.2021 16:32  Güncelleme: 17:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'nin Merkezefendi ilçesi Karahasanlı Mahallesinde yaşana olayda edinilen bilgilere göre; bir süre önce Nalan Kaynak Anadolu Lisesine tayini çıkan ve psikolojik tedavi gördüğü iddia edilen Hasan Hüseyin Tavlı'nın derse girmemesi üzerine mesai arkadaşları odasına baktı.

Psikolojik sorunlu öğretmen, okulun kalorifer borusuna aslı halde bulundu

KALORİFER BORUSUNA ASILI BULUNDU

Burada Tavlı'yı göremeyen öğretmenler, daha sonra spor salonuna gittiklerinde acı tabloyla karşılaştı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri spor salonunun deposunda bulunan kalorifer borusuna asılı bulunan Tavlı'nın yaşamının yitirdiğini belirledi.

Psikolojik sorunlu öğretmen, okulun kalorifer borusuna aslı halde bulundu

OKULU BOŞALTMA UYARISI YAPILDI

Acı haber sonrası okuldaki öğrencilerin okulu boşaltması uyarısı geldi. Derslerini yarıda bırakan öğrenciler, şaşkın gözlerle okulu boşalttı. Tavlı'nın okula gelen arkadaşları ise gözyaşlarına hakim olamadı. Yapılan incelemelerin ardından Tavlı'nın cansız bedeni otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Beden Eğitimi öğretmeni, Öğretmen, okulun kalorifer borusuna asılı halde bulundu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Beden Eğitimi öğretmeni, Öğretmen, okulun kalorifer borusuna asılı halde bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement