Öğretmen ve Öğrencisi Aynı Kentten Aday - Son Dakika
Politika

Öğretmen ve Öğrencisi Aynı Kentten Aday

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - AK Parti Iğdır Milletvekilli adaylarından detay, - AK Parti Iğdır milletvekili adayı Nurettin Aras'ın konuşması, - AK Parti Iğdır milletvekili adayı Mustafa Buluş'un konuşması, - AK Parti seçim irtibat bürosundan detay, Öğretmen ve öğrencisi aynı kentten aday- AK Parti'nin Iğdır'dan birinci sıradan milletvekili adayı gösterdiği Nurettin Aras, geçmişte öğretmenliğini yaptığı ikinci sıra adayı Mustafa Buluş ile seçim çalışmalarını sürdürüyor- Aras: - "Mustafa, çok başarılı öğrencimdi.

14.10.2015 13:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - AK Parti Iğdır Milletvekilli adaylarından detay, - AK Parti Iğdır milletvekili adayı Nurettin Aras'ın konuşması, - AK Parti Iğdır milletvekili adayı Mustafa Buluş'un konuşması, - AK Parti seçim irtibat bürosundan detay, Öğretmen ve öğrencisi aynı kentten aday- AK Parti'nin Iğdır'dan birinci sıradan milletvekili adayı gösterdiği Nurettin Aras, geçmişte öğretmenliğini yaptığı ikinci sıra adayı Mustafa Buluş ile seçim çalışmalarını sürdürüyor- Aras: - "Mustafa, çok başarılı öğrencimdi. Şimdi de el ele vereceğiz, gönül gönüle vereceğiz, insanlarımızı muhabbetle kucaklayacağız"- Buluş: - "Amacımız, birlikte Iğdır'ı şaha kaldırmak" HÜSEYİN YILDIZ - AK Parti'nin Iğdır birinci sıradan milletvekili adayı gösterdiği Nurettin Aras ile ikinci sıra adayı öğrencisi Mustafa Buluş, seçim çalışmalarını birlikte sürdürüyor.AK Parti Iğdır milletvekili adayı Nurettin Aras, AA muhabirine, belediye başkanlığı da yaptığı Iğdır'da, politikaya atılmadan önce Iğdır Lisesi'nde coğrafya öğretmenliği görevinde bulunduğunu belirtti.AK Parti'de 5 yıl il başkanlığı yapan Mustafa Buluş'un 30 yıl önce Iğdır Lisesi'nde öğrencisi olduğunu anlatan Aras, "Mustafa, çok başarılı bir öğrencimdi. Benden hep 10 puan alırdı. Takdir ettiğim bir kişilikti. Iğdır'da kendi mesleği avukatlıkta da fevkalade başarılı olup, büyük başarılara imza attı. Şimdi de el ele vereceğiz, gönül gönüle vereceğiz, insanlarımızı muhabbetle kucaklayacağız" diye konuştu.Öğrencisiyle her yeri adım adım gezerek seçim çalışmalarını yürüttüklerini ifade eden Aras, şunları söyledi: "AK Parti, farklı ivme kazanarak, Iğdır'da yoluna devam edecek. AK Parti, Iğdır'da başarılı olacak. Böylece Iğdırımız, atağa geçecek, hızla kalkınacak. İnşallah Rabbim hayırlara vesile eder, bizi mahcup etmez, öğretmen ve öğrenci olarak halkımızın kararıyla bu seçimde başarılı oluruz, memleketimize gereken hizmeti getiririz."- "Iğdır'ın bizi birlikte Meclis'e göndermesi lazım"Okul sıralarında dinlediği öğretmeniyle partisinin seçimde başarılı olması çaba gösterdiğini aktaran Mustafa Buluş da okul günlerini şu sözlerle anlattı: "Gerçekten beni çok severdi. Ben de derslerimde başarılıydım, çok çalışırdım. O gün bu gündür, hocamla diyaloğumuzu hiç kesmedik. Kendisi, Iğdır için çok önemli değerdir. Iğdır'ın bu değere daha da değer katması lazım. Bu şekilde, bizi birlikte Meclis'e göndermesi lazım. Iğdır'a, hocam ile emeğimiz var. İnşallah Iğdırımız da bize bu emeğin karşılığını verir."Iğdır'ın sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda ciddi sorunları bulunduğunu vurgulayan Buluş, "Iğdır'ın iktidardan bir milletvekili göndermemiş olması, büyük eksiklik. Amacımız, birlikte Iğdır'ı şaha kaldırmak. Özellikle sınır ticaretini geliştirmeyi hedefliyoruz" dedi.Buluş, AK Parti'den milletvekili çıkmamasına rağmen Iğdır'da birçok projenin hayata geçirildiğine değinerek, "Iğdırlılar, bizleri yalnız bırakmasın, hep birlikte iktidara koşalım" ifadesini kullandı.

Öğretmen ve Öğrencisi Aynı Kentten Aday
Kaynak: AA

Son Dakika Politika Öğretmen ve Öğrencisi Aynı Kentten Aday - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • SERDAR: ARASIN NİYETİ BEN OLMASAM BASKA AZERİ LİDER OLMASIN DÜŞÜNCESİ EY IĞDIRLI KARDEŞİM UYANIN BUNLAR NAHCIVANDAN PANCAR İHALESİ ALDILAR ZARAR ETTİK DEDİLER GİTTİLER ANKARADA GÜMRÜK MÜSTAŞARINI DÖVDÜRDÜLER NEDENİ ADAM ONAYLAMIYORDU CÜNKÜ NAHCIVANIN KAYMAĞINI BUNLAR YEDİ IĞDIRIN KAYMAGINI BUNLAR YEDİ İYİ HATİRLİYORUM MAZOT DÖNEMİ BUNLARIN BİR KAMYONU GÜNLÜK 10 TON MAZOT CIKARTIYODU ABİLER ABLALAR AKILLI OLUN BUNLAR TAM AZERİ DÜŞMANI BUNLARDA BİZ DÜŞÜNCESİ VAR BİZLERİ DÜŞÜNMEZLER AKILLI OY KULLANIN 2 0 Yanıtla
  • murat aslan: allahını seversen konuşmaya bak kimseyi kandıramasınız ikinizdende bir şey olmaz ığdırın bu durumda olmasının en büyük sebeplerinden birisi sizsiniz ihanetcisiniz ığdır sizi sevmiyor yağcılardan başka secimde paranızlan alabileceğiniz kadar oy alın ama unutmayın ığdır bir adamın bir ailenin üstünü cizdimi iflak olmaz millet vekili olmayacağın kesin ama hic olmasa il başkanlığını alırımın hesabını yapıyorsun .haram kazanılan paralarda bu yolda harcayın. 0 0 Yanıtla
  • azer: elinden geleni yapıyorsun iki kere belediyi bşk oldun 61 yasına geldin genclere yrd ol önder ol siyaseti onlar yapsın sen ne yapıyorsun her dönem birşeylere aday adayı oluyo kendini insanlar rezil ettiğin yetmir birde milleti rezil edirsen sen gercekten kazanacağına inaniyormusun sana da mhp adayınada ikinize yemin edebilirim ikinizde hava civa hdp 2 sinide alacak önceki secim ortada secmen sayısı ortada sizin ikinizde boş bir adreste birleşin birini zar zor alırsınız bilginize boşuna 0 0 Yanıtla
  • azer: Nurettin Aras şimdi cıkmış diyorki işte ığdıra gelen mhp vekilini götürüp bir mahalleye bıraksam gelip carşıyı bulamaz bulur bulur sen merak etme birde diyorki ya işte binim servetimi batıya göcsem 5 yıl taşımakla bitmez sen ihanetten ettin ığdır halkına bile bile belediyeyi hdp teslim ettin şimdide iyi biliyorsun kazanamayacağını mhp kazanmasın diye 0 0 Yanıtla
  • gkhgkgjk: ığdırlı akıllı olun aras ailesi ığdırı bitirdi bunlar azeri türk topluluğuna hic hayırı olmadı olmazda 0 0 Yanıtla
  • Pakistan Cumhurbaşkanı, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak'a Pakistan İmtiyaz Nişanı verdi
    17:47 Pakistan Cumhurbaşkanı, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak'a Pakistan İmtiyaz Nişanı verdi

    Pakistan'a resmi ziyarette bulunan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak'a, Pakistan Cumhurbaşkanı Asif Ali Zardari tarafından 'Pakistan İmtiyaz Nişanı' verildi. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Türkiye ile Pakistan arasındaki ilişkilere ve iki ülke silahlı kuvvetleri arasındaki askeri iş birliğine sağladığı katkılardan dolayı bu nişanı almıştır.

  • İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Anıtkabir'i ziyaret etti
    17:37 İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Anıtkabir'i ziyaret etti

    İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, beraberindeki ilçe belediye başkanlarıyla birlikte Anıtkabir'i ziyaret etti. Tugay, Atatürk'ün mozolesine çelenk koydu ve saygı duruşunda bulunuldu. Misak-ı Milli Kulesi'ne geçen Tugay, Anıtkabir Özel Defteri'ne duygusal bir mesaj yazdı ve görev süresi boyunca halkın çıkarlarını gözeteceğini vurguladı.

  • Eski Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in Annesi Vefat Etti
    17:37 Eski Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in Annesi Vefat Etti

    Eski Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in annesi Safiye Demir, 90 yaşında hayatını kaybetti. Kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede vefat eden Safiye Demir'in cenazesi, Şalpazarı ilçesinde defnedilecek.

  • Diyarbakır Sur Belediyesi Mazbata Töreni Sonrası Hakaret İçeren Sözler Nedeniyle Şüpheli Gözaltına Alındı
    17:35 Diyarbakır Sur Belediyesi Mazbata Töreni Sonrası Hakaret İçeren Sözler Nedeniyle Şüpheli Gözaltına Alındı

    Diyarbakır Sur Belediyesi Mazbata Töreni sonrasında, makam odasında bulunan Atatürk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğraflarına yönelik hakaret içeren sözler sarf eden U.G. adlı şüpheli, Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü tarafından gözaltına alındı. Sur Belediyesi'nde mazbata töreni sonrasında Atatürk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik hakaret içeren sözlerle ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi İlk Toplantısını Gerçekleştirdi
    17:33 Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

    Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, meclis toplantısında yaptığı açıklamada, trafik sorununu çözmek için çalışacaklarını belirtti. Meclis toplantısında 23 gündem maddesi görüşüldü ve komisyon üyeleri seçildi.

  • Manisa Belediye Başkanı Lüks Makam Odası Hakkında Konuştu
    17:29 Manisa Belediye Başkanı Lüks Makam Odası Hakkında Konuştu

    Manisa Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, AKP'li eski başkan Mehmet Çerçi'nin yaptırdığı lüks makam odası hakkında açıklamalarda bulundu. Balaban, imkanlarının olduğu an daha mütevazı bir makam odasına geçmeyi istediğini söyledi.

  • MÜSİAD Erzurum Başkanı: Türkiye'de yüksek enflasyon ticari ahlakı etkiledi
    17:26 MÜSİAD Erzurum Başkanı: Türkiye'de yüksek enflasyon ticari ahlakı etkiledi

    MÜSİAD Erzurum Başkanı Abdulkerim Kavaz, enflasyonla mücadeleden kamu tasarruflarına, asgari ücretten İsrail ile ticaretin kısıtlanmasına kadar birçok konuda açıklamalarda bulundu. Kavaz, Türkiye'de yüksek enflasyonla birlikte ticari ahlakın dozunun kaçtığını belirterek, İsrail'e yapılan boykotun önemli olduğunu ifade etti. Ayrıca, kamu tasarruflarını izleme komitesi kurulması ve alım gücünün artırılması gerektiğini vurguladı.

  • AK Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma Mazıdağı'nda ziyaretlerde bulundu
    17:18 AK Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma Mazıdağı'nda ziyaretlerde bulundu

    AK Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma ve il yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, Mazıdağı ilçesinde ziyaretlerde bulundu. Alma, teşkilatların önemine değinerek, AK Parti'nin teşkilatlarının gücüyle ayakta kaldığını vurguladı ve sürekli yenilenen hizmet politikalarıyla vatandaşlara daha iyi hizmet sunmanın derdinde olduklarını belirtti.

  • Perşembe Belediyesi'nin yeni dönem ilk meclis toplantısı gerçekleştirildi
    17:16 Perşembe Belediyesi'nin yeni dönem ilk meclis toplantısı gerçekleştirildi

    Perşembe Belediyesi'nin yeni dönem ilk meclis toplantısı Belediye Başkanı Cihat Albayrak başkanlığında yapıldı. Albayrak, toplantıda yaptığı konuşmada beş yıllık dönemde çalışmaların devam edeceğini belirtti.


Advertisement