Öğretmeni ne diyeceğini şaşırdı! Kamerayı açık unutup, tüm sınıfın önünde kız arkadaşıyla cinsel ilişkiye girdi - Son Dakika
Dünya

Öğretmeni ne diyeceğini şaşırdı! Kamerayı açık unutup, tüm sınıfın önünde kız arkadaşıyla cinsel ilişkiye girdi

Öğretmeni ne diyeceğini şaşırdı! Kamerayı açık unutup, tüm sınıfın önünde kız arkadaşıyla cinsel ilişkiye girdi

Vietnam'ın Ho Chi Minh şehrinde skandal bir olay meydana geldi. Öğrenci, canlı yayın sırasında kamerayı açık unutarak kız arkadaşıyla cinsel ilişkiye girdi. Bu sırada derstekiler büyük şaşkınlık yaşarken, öğretmen "sınıfta olsaydık yine aynısını mı yapacaktın" ifadelerini kullandı.

05.07.2021 01:04  Güncelleme: 01:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vietnam'ın Ho Chi Minh şehrindeki bir üniversitenin öğrencisi, canlı yayın sırasında skandal bir harekete imza attı. Tüm sınıfın ders işlediği sırada yayından çıktığını zanneden üniversite öğrencisi, hemen kameranın karşısında kız arkadaşıyla cinsel ilişkiye girdi.

ÖĞRETMEN NE DİYECEĞİNİ ŞAŞIRDI

Karşısındaki manzara karşısında neye uğradığını şaşıran öğretmen, şoku atlattıktan sonra, "Ne yaptığını zannediyorsun? Fiziksel olarak sınıfta bulunsak kız arkadaşınla sevişiyor olurdun yani. Şimdi çevrimiçi dersteyiz ve sen seks yapıyorsun" ifadelerini kullandı. Kameranın açık olduğunun anlayan öğrenci hemen toparlandı. Olayın görüntüleri isesosyal medyada viral oldu.

Öğretmeni ne diyeceğini şaşırdı! Kamerayı açık unutup, tüm sınıfın önünde cinsel ilişkiye girdi

ÜNİVERSİTE, YAŞANANLARI DOĞRULADI

Yerel Lao Dong Gazetesi'nin 29 Haziran tarihli haberine göre öğrenci, yaşananlardan ötürü sınıf arkadaşları ve öğretmeninden özür diledi. Üniversite de olayı doğrulayarak öğrencilerin çevrimiçi derslere katılırken uygun şekilde davranmaları konusunda uyarıldığını açıkladı.

Son Dakika Dünya Öğretmeni ne diyeceğini şaşırdı! Kamerayı açık unutup, tüm sınıfın önünde kız arkadaşıyla cinsel ilişkiye girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Fatih Aksu : rezalet resmen 66 24 Yanıtla Mehmet Yavuz: nesi rezalet. onlarda herşey serbest. yakın da bizim türk ailelerde bu düşünceyi savunacak özgürlük diye diye 1 3
  • hakan gümüş: Onlar edepsiz ve ahlaksız Biz onlar gibi değiliz hiç ulu ortada yapılır mı böyle şeyler gizlilik diye Bir şey var dimi. 28 24 Yanıtla
  • Mehmet Yavuz: onlarda herkes yapıyor ne var bunda. 8 33 Yanıtla
  • Saldırıyı İran'daki casuslar mı yaptı? Uzay kurumu sözcüsünden bomba İHA iddiası
    11:21 Saldırıyı İran'daki casuslar mı yaptı? Uzay kurumu sözcüsünden bomba İHA iddiası

    İsrail'in İran'a yönelik 3 drone ile gerçekleştirdiği misilleme saldırısıyla ilgili ortaya atılan bir iddia büyük ses getirdi. İran Uzay Kurumu Sözcüsü Hüseyin Dalirian, İran'a yapılan saldırıda kullanılan İHA'ların kısa menzilli olduğunu belirterek, bu İHA'ların İran içerisinden havalanmış olabileceğini aktardı. Dalirian'ın açıklaması akıllara "Saldırıyı İran'daki casuslar mı yaptı?" sorusunu getirdi.

  • Ayvacık açıklarında Yunan unsurlarınca ölüme terk edilen 7'si çocuk 14 kaçak göçmen kurtarıldı
    11:12 Ayvacık açıklarında Yunan unsurlarınca ölüme terk edilen 7'si çocuk 14 kaçak göçmen kurtarıldı

    Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Yunan Sahil Güvenlik ekiplerince Türk karasularına geri itilen 7'si çocuk toplam 14 kaçak göçmen Sahil Güvenlik ekiplerince kurtarıldı. Kaçak göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık ilçesindeki Yabancıları Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edildi.

  • İzmir'de kargo firmasına operasyon: 120 bin 800 sentetik ecza ele geçirildi
    11:04 İzmir'de kargo firmasına operasyon: 120 bin 800 sentetik ecza ele geçirildi

    İzmir'in Bornova ilçesinde bir kargo firmasına düzenlenen operasyonda 120 bin 800 sentetik ecza ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kente kargo aracılığıyla uyuşturucu getirileceği bilgisine üzerine çalışma başlattı. Bornova ilçesindeki bir kargo firmasını takibe alan ekipler, belirtilen iş yerinde önlem aldı. Bir şüphelinin otomobille gelip sentetik eczaların bulunduğu koliyi alması üzerine polis, zanlıyı yakaladı. Kolilerde 120 bin 800 sentetik ecza ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelinin polisteki işlemleri sürüyor.


Advertisement