Öğretmenler kar nedeniyle yolda kaldı - Son Dakika
Güncel

Öğretmenler kar nedeniyle yolda kaldı

Öğretmenler kar nedeniyle yolda kaldı Yolda kalan servisi kendi imkanlarıyla itip okula ulaştılar Çorum'un Sungurlu ilçesinde bir köyde görevli öğretmenler kar engeline takıldı.

26.03.2021 12:11  Güncelleme: 12:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Öğretmenler kar nedeniyle yolda kaldı

Yolda kalan servisi kendi imkanlarıyla itip okula ulaştılar

ÇORUM - Çorum'un Sungurlu ilçesinde bir köyde görevli öğretmenler kar engeline takıldı. Servisleri yolda kalan öğretmenler kendi imkanlarıyla aracı kurtardı.

Çorum'da mevsim normallerinin altında seyreden hava sıcaklıkları sonrasında kar yağışı etkili oldu. Sıcaklığın gündüz 2, gece ise eksi 3'e kadar düştüğü Sungurlu ilçesinde de her yer beyaz örtüyle kaplandı. Dün akşam itibaren etkisini artıran kar yağışı sonrasında bazı köy yollarında da kar birikintileri oluşurken ulaşımda da zorluklar yaşandı.

Sabahın erken saatlerinde okula gitmek için yola çıkan öğretmenleri taşıyan servis aracı yolda kaldı. Servisten inen öğretmenler, kara saplanan aracı iterek kurtarırken okula ulaşmayı da başardı.

Öğretmenler kar nedeniyle yolda kaldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Öğretmenler kar nedeniyle yolda kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • TFF, Galatasaray'a ve Ayhan Akman ile Günay Güvenç'e ceza verdi
    17:47 TFF, Galatasaray'a ve Ayhan Akman ile Günay Güvenç'e ceza verdi

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaray Kulübüne ve sarı-kırmızılıların futbol direktör yardımcısı Ayhan Akman ile kalecisi Günay Güvenç'e para ve hak mahrumiyeti cezaları verdi. Galatasaray'a 380 bin lira para cezası, Ayhan Akman'a 15 gün hak mahrumiyeti cezası ve Günay Güvenç'e 2 maç men ve 26 bin lira para cezası uygulandı. Kasımpaşa ve Adana Demirspor Kulüpleri ile Fatih Karagümrük de cezalar aldı.


Advertisement