Öğretmenlere Yemekli Plaket - Son Dakika
Yerel

Öğretmenlere Yemekli Plaket

Öğretmenlere Yemekli Plaket

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde Hatice-Kemal Kayalıoğlu Fen Lisesi Okul Aile Birliği ve okul idaresi tarafından öğretmenlere tarihi Kervansaray’da yemek verildi.

24.11.2016 09:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde Hatice-Kemal Kayalıoğlu Fen Lisesi Okul Aile Birliği ve okul idaresi tarafından öğretmenlere tarihi Kervansaray'da yemek verildi.

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile düzenlenen yemeğe okulda görev yapan öğretmenler, idareciler ve okul aile birliği yönetim kurulu üyeleri katıldı. Yemekten önce bir konuşma yapan okul Müdürü Hüseyin Çinkaya ülkenin geleceğine yön veren beyinleri yetiştiren meslektaşlarına seslenerek, "24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile bir araya geldik. Ömrünü öğrencilerin geleceklerini şekillendirmek için harcayan öğretmenlerin yılda bir gün anılması, hatırlanması biz öğretmenlerin şevkini hiçbir zaman şevkini kırmamıştır. Öğretmenler olarak bizler öğrencilerimizin ahlaklı, karakterli, başarılı birer birey olduklarını gördüğümüzde hediyemizi almış olduğumuzu düşünüyoruz" dedi.

Okul Aile Birliği Başkanı Onur Bayburtlu yaptığı konuşmada öğretmenlerin gününü kutlayarak, öğretmenlerin hakkının ödenemeyeceğini belirtti.

Bakanlıktan çifte ödül

Yemekten sonra Hatice - Kemal Kayalıoğlu Fen Lisesi öğretmenlerinden Yusuf Uzun ve Haldun Karamollaoğlu'na Okul Müdürü Hüseyin Çinkaya tarafından birer plaket verildi. Çinkaya, öğretmenlere görevlerinde göstermiş oldukları olağan üstü gayret ve çalışmalardan dolayı Milli Eğitim Bakanlığı'nın vermiş olduğu en yüksek ödülü almaya hak kazandıklarını belirterek, ödül alan meslektaşlarını ve tüm personelini kutladı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğretmenlere Yemekli Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement