Oğuzeli'deki Trafik Kazası - 2 Kişinin Cenazesi Toprağa Verildi - Son Dakika
3.Sayfa

Oğuzeli'deki Trafik Kazası - 2 Kişinin Cenazesi Toprağa Verildi

Gaziantep'in Oğuzeli ilçesinde 8 kişinin öldüğü 19 kişinin yaralandığı kazada, otopsi işlemleri tamamlanan 6 kişinin cenazesi ailesine teslim edildi.

02.09.2018 18:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'in Oğuzeli ilçesinde 8 kişinin öldüğü 19 kişinin yaralandığı kazada, otopsi işlemleri tamamlanan 6 kişinin cenazesi ailesine teslim edildi.

Sabah saatlerinde Oğuzeli ilçesinde Kayacık Barajı yakınlarında tarım işçilerini taşıyan kamyonet ile minibüsün çarpışması sonucu hayatını kaybeden 6 kişinin otopsi işlemleri tamamlandı.

Merkez Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından sürücü Şahin ile Sarıya Diker'in cenazeleri Asri Mezarlık'ta toprağa verildi. Cenazede Şahin ile Diker'in yakınları tabuta sarılarak göz yaşı döktü.

Diker'in oğlu Ferhat Diker'in Şırnak'ta vatani görevi yaptığı ve acı haberi alarak Gaziantep'e gelmek için yola çıktığı öğrenildi.

5 çocuk annesi Diker'in kaza anında yanında bulunan kızı Elif'in de Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Otopsi işlemi tamamlanan Hüseyin Deniz ve Murat Demirel'in cenazeleri Suruç'ta, Ali Bor'un cenazesi Yeşilkent Mahallesi mezarlığında, Mustafa Altunbaş'ın cenazesi ise Yavuzeli'nde defnedilmek üzere ailelerine teslim edildi.

Olay

Oğuzeli ilçesinden Kilis'in Elbeyli ilçesi istikametine giden, tarım işçilerini taşıyan İbrahim Şahin idaresindeki 79 DU 351 plakalı kamyonet ile Ali Bor yönetimindeki 27 AAH 618 plakalı minibüs Kayacık Barajı yakınlarında çarpışmıştı. Gaziantep Valiliği, kazada 8 kişinin öldüğünü, 19 kişinin yaralandığını bildirmişti.

Oğuzeli\'deki Trafik Kazası - 2 Kişinin Cenazesi Toprağa Verildi
Kaynak: AA

Son Dakika 3.Sayfa Oğuzeli'deki Trafik Kazası - 2 Kişinin Cenazesi Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement