Oğuzkent Mevkii'ne Yatırımlar Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Oğuzkent Mevkii'ne Yatırımlar Devam Ediyor

Beypazarı'nın ilçe merkezine uzak yerleşim birimlerinden Oğuzkent TOKİ evlerinin yapılıp vatandaşların da yerleşmesiyle nüfusu hem de gayrimenkullerinin değeri arttı.

27.02.2014 16:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TOKİ Evlerinin bu bölgeye inşasına başlanmasının ardından, bölgede nüfus ve hizmet talebi artacağı için çalışmalara başlayan Beypazarı Belediye Başkanı M. Cengiz Özalp, bölgenin altyapı ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra Oğuzkent Camii'ne çevre düzenlemesi ve şadırvan yapımı, Oğuzkent'ten çarşı merkezine kadar Alparslan Türkeş Bulvarı üzeri yaya yolu yapımı, Faruk Kefelioğlu İlköğretim Okulu çevre düzenlemesi ve basket sahası yapımı, yeni çöp konteynırlarının yerleştirilmesi, Kayıkent Kooperatifi ve Karabet Kooperatiflerine oyun parkları yapımı, FİFA Standartlarında futbol sahası yapımı, Kapalı Pazar yeri yapımı gibi önemli işlere imza attı. Beypazarı Belediyesi ve Herkes İçin Spor Federasyonu işbirliğiyle her yıl gerçekleştirilen şişme oyun gruplarının büyük bir alana kurulması ile yapılan ücretsiz eğlence ve spor etkinlikleri Oğuzkent Faruk Kefelioğlu İlkokulu Bahçesinde yapılarak, her zaman çarşıya gelme imkanı bulamayan bölge insanının faydalanması amaçlandı.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde yine Oğuzkent'te yıllardır atıl durumda bulunan ve Kalıp Fabrikası olarak 1974 te yapımına başlanıp, hükümet değişikliği sebebiyle yarım kalan, kalıp fabrikası içinde çalışmalar başladı. Beypazarı Belediye Başkanı M. Cengiz Özalp "Vatandaşlarımız bu binanın atıl kalmasından şikayetçiydi. Bölgenin kalabalıklaşması dolayısı ile Oğuzkent'e yaptığımız yatırımlara devam kararı alıp bu binayı da değerlendirmek istedik.Ekiplerimiz çalışmaya başladılar ve bittiğinde Belediyemiz 7 adet dükkana, bölge sakinleri ise çeşitli işyerlerinin yer alacağı güzel bir işhanına kavuşacak.Oğuzkent'inde Eczanesi, Terzisi, Berberi ve Kahvehanesi olacak.Oğuzkent halkına hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Oğuzkent Mevkii'ne Yatırımlar Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement