Ohal Kararı Alınması - Son Dakika
Güncel

Ohal Kararı Alınması

KAYSERİ / Kayseri ve Niğde'de vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası yaptığı açıklamayı meydanlardaki dev ekrandan takip etti.

21.07.2016 01:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KAYSERİ/ Kayseri ve Niğde'de vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası yaptığı açıklamayı meydanlardaki dev ekrandan takip etti.

Vatandaşlar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından 3 ay süreyle olağanüstü hal (OHAL) kararı alınmasını alkışlar ve sloganlarla destekledi.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki dev ekrandan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasını izleyen Ahmet Çağlayan, AA muhabirine, Erdoğan'ın sonuna kadar arkasında olduklarını söyledi.

Çağlayan, "Cumhurbaşkanımızdan Allah razı olsun. Ben MHP'li olarak Cumhurbaşkanımıza saygı duyuyorum. Cumhurbaşkanımız ne diyorsa doğrudur. Aldığı kararları destekliyoruz. Her zaman onun yanındayız." diye konuştu.

Aynur Ürkek ise OHAL kararını desteklediklerini belirterek, "Cumhurbaşkanımızı burada izledik. Allah onu başımızdan eksik etmesin, sonuna kadar arkasındayız. Bu ülkede hainlere yer yok." değerlendirmesinde bulundu.

Demokrasi nöbeti sürüyor

Öte yandan Cumhuriyet Meydanı'ndaki demokrasi nöbetine akşam saatlerinden itibaren binlerce kişi akın etti.

Ellerinde Türk bayraklarıyla meydanı dolduran vatandaşlara, araç sürücüleri de korna çalarak destek verdi.

Aralarında tır ve kamyonların da olduğu Türk bayraklarıyla süslenen yüzlerce araç, caddelerde konvoy oluşturdu.

Bazı Suriyeli sığınmacılar Türk ve Suriye bayrakları ile darbe girişimine tepki gösterdi.

Vatandaşlar, sık sık FETÖ aleyhinde sloganlar attı.

Niğde

Niğde'de demokrasi nöbeti tutan vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası açıklamalarını heyecanla izledi.

Açıklamaları Cumhuriyet Meydanı'nda kurulan dev ekrandan takip eden kalabalık, 3 ay süreyle OHAL kararı alınmasını alkışlarla destekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ohal Kararı Alınması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement