Okan Buruk: "Konyaspor Maçı Bizim İçin Final Gibi" - Son Dakika
Spor

Okan Buruk: "Konyaspor Maçı Bizim İçin Final Gibi"

Okan Buruk: "Konyaspor Maçı Bizim İçin Final Gibi"

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk, futbolcuların çalışma temposundan memnun olduğunu belirterek "Konyaspor müsabakası bizim için bir final maçı gibidir.

18.10.2018 12:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk, futbolcuların çalışma temposundan memnun olduğunu belirterek "Konyaspor müsabakası bizim için bir final maçı gibidir." dedi.

Mehmet Cengiz Tesisleri'nde yapılan basın toplantısında Okan Buruk gazetecilerle bir araya geldi.  Milli arada uzun bir süre çalışma fırsatı bulduklarını belirten Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk, "Bu araya son Kayseri maçı beraberliği ile girdik. Kazanabileceğimiz bir maçtı. Rakip 10 kişi kaldıktan sonra gol bulduk, sonra biz eksik kaldık. Sonuç olarak maçı berabere bitirdik. En büyük sıkıntımız ise bu maçta hem sakatlık ve cezalar olması. Bu önümüzdeki Konya maçı için bize dezavantaj olacak. Konya maçı kendi sahamızda oynayacağımız bir maç olacak. Milli arayı en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştık. Milli takıma giden arkadaşlar oldu. Bu arada hazırlık maçı oynadık ve diğer arkadaşlarımızı görmek adına faydalı oldu. Hazırlık maçında da kazanarak yola devam etmek istedik ve kazandık" dedi.

"OYUNCULARIMIZIN TEMPOSUNDAN MEMNUNUZ"

Takımının bu haftaki Konya maçına en iyi şekilde hazırlandığını ifade eden Buruk, "Maça en iyi şekilde hazırlanmak için elimizden geleni yapıyoruz. Milli takıma giden arkadaşlar geri geldi, onların katılımıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hazırlıklarımızda ki heyecanı hafta sonu oynanacak maça taşımak istiyoruz. Konyaspor müsabakası bir final maçı gibi. Her maç olduğu gibi bundan sonraki maçlar da bizim için final maçı olacak. Yoğun ve istekli şekilde bu maça da hazırlanmak istiyoruz. Oyuncularımızın çalışma temposundan memnunuz. Çok hızlı, çok konsantre bu maça çıkıp kazanmak istiyoruz. Taraftarın bizim yanımızda olması çok önemli. Bütün Rize halkını maça bekliyorum. Kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz. İlk devre için 9 maç kaldı, zor olan maçlardan puan alabiliyorsunuz, kolay takım dediğinizden alamıyorsunuz. 20'li puanları yakalamak istiyoruz. İkinci yarı bizim için çok daha iyi geçmesini istiyorsak bu puanları yakalamalıyız" diye konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-Okan Buruk'un açıklamaları

-Detaylar

- Rize

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Okan Buruk: 'Konyaspor Maçı Bizim İçin Final Gibi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kuşadası Belediyesi Halk Dansları Akademisi 3 Kupa Kazandı
    12:58 Kuşadası Belediyesi Halk Dansları Akademisi 3 Kupa Kazandı

    Kuşadası Belediyesi Halk Dansları Akademisi Spor Kulübü (KUŞADANS), Türkiye Halk Oyunları Federasyonu'nun Aydın'da düzenlediği yarışmada büyükler ve minikler kategorisinde 3 kupa birden kazandı.

  • Samet Aybaba'dan Sergen Yalçın iddialarıyla ilgili açıklama
    12:44 Samet Aybaba'dan Sergen Yalçın iddialarıyla ilgili açıklama

    Beşiktaş Futbol Takımı Genel Koordinatörü Samet Aybaba, teknik direktör arayışlarını sürdüren siyah-beyazlılarla adı sıkça anılan Sergen Yalçın hakkında açıklamalarda bulundu. Aybaba, "Sergen Yalçın ile şu an için bir görüşme olmadı. Sergen, şu anda takım çalıştırıyor. Bu durum, etik olarak da doğru olmaz" dedi.

  • Ünlü şarkıcı Lara, Kırıkkalegücü FSK'ya destek çağrısı yapıyor
    12:31 Ünlü şarkıcı Lara, Kırıkkalegücü FSK'ya destek çağrısı yapıyor

    Ünlü şarkıcı Lara, pazar günü Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş. ile karşı karşıya gelecek Kırıkkalegücü FSK'ya destek için taraftarlara 'stadyuma bekliyoruz' çağrısı yaptı. Lara, 'Haydi Kırıkkalem, bu pazar herkesi Başbınar Stadyumu'na bekliyoruz' dedi.

  • Karşıyaka'nın hücum oyuncuları gol katkısı sağlıyor
    12:29 Karşıyaka'nın hücum oyuncuları gol katkısı sağlıyor

    TFF 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Karşıyaka'nın hücum oyuncuları Enes Nalbantoğlu ve Fatih Taşdelen, takımın ligde attığı 53 golün 24'üne katkı sağladı. Karşıyaka, zirve takibini sürdürerek play-off maçları öncesinde en azından saha avantajını elde etmeyi hedefliyor.


Advertisement