Okçuluk: Gençler, Yıldızlar Türkiye Şampiyonası - Son Dakika
Spor

Okçuluk: Gençler, Yıldızlar Türkiye Şampiyonası

Antalya'da gerçekleştirilen Gençler, Yıldızlar Okçuluk Türkiye Şampiyonası'nda dereceye girenler madalyalarını aldı.

08.05.2016 20:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da gerçekleştirilen Gençler, Yıldızlar Okçuluk Türkiye Şampiyonası'nda dereceye girenler madalyalarını aldı.

100. Yıl Spor Tesisleri'nde organize edilen ve üç gün süren şampiyonaya 36 ilden 430 sporcu katıldı.

Atışlar sonunda Klasik Yay Genç Erkeklerde Mete Gazoz, Klasik Yay Genç Bayanlarda Ecem Anagöz, Klasik Yay Yıldız Erkeklerde Kadir Er, Klasik Yay Yıldız Bayanlarda Merve Nur Yılmaz, Makaralı Yay Genç Erkeklerde Samet Can Yakalı, Makaralı Yay Genç Bayanlarda Ayşe Elveren, Makaralı Yay Yıldız Erkeklerde Mert Garip, Makaralı Yay Yıldız Bayanlarda Nevin Akdağ şampiyon oldu.

Takımlarda ise Klasik Yay Genç Erkeklerde Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü, Klasik Yay Genç Bayanlarda İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, Klasik Yay Yıldız Erkeklerde Yıldırım Okçuluk İhtisas Spor Kulübü, Klasik Yay Yıldız Bayanlarda Akdeniz Okçuluk Eğitim, Makaralı Yay Genç Erkeklerde Demka Okçuluk, Makaralı Yay Genç Bayanlarda Okçular Vakfı Spor Kulübü, Makaralı Yay Yıldız Erkeklerde Gelibolu Yarımada Spor Kulübü, Makaralı Yay Yıldız Bayanlarda Demka Okçuluk birinci oldu.

Atışlar sonunda dereceye giren sporculara madalya ve ödülleri verildi.

Türkiye Okçuluk Federasyonu Başkanı Abdullah Topaloğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Antalya'da son yılların en kalabalık şampiyonasını gerçekleştirdiklerin söyledi.

Bu yıl temmuz ayında Yıldızlar ve Gençler Avrupa Şampiyonası'nın yapılacağını belirten Topaloğlu, "Avrupa Şampiyonası öncesinde gençlerin performansını gördük. Her kategoride ilk 6'ya giren sporcularımız kampa alınacak. Sonrasında katılacakları Avrupa Şampiyonası'nda madalya alacağımızı tahmin ediyoruz. O zamana kadar sporcularımız çalışmaya devam edecekler." diye konuştu.

Yine Antalya'da 12-19 Haziran arasında 70 ülkeden 700 sporcunun katılımıyla Dünya Kupası'nın gerçekleştirileceğini ifade eden Topaloğlu, Türk sporcuların Rio Olimpiyatları öncesinde bu şampiyonadan da madalya ile döneceklerine inandığını vurguladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Okçuluk: Gençler, Yıldızlar Türkiye Şampiyonası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement