Okmeydanı'nda Olaylı Berkin Elvan Eylemi - Son Dakika
Güncel

Okmeydanı'nda Olaylı Berkin Elvan Eylemi

Okmeydanı\'nda Olaylı Berkin Elvan Eylemi

Okmeydanı'nda, Berkin İçin Adalet eylemine yapılan polis müdahalesini protesto eden bir grup, akşam saatlerinde yola barikat kurup ateş yaktı.

16.11.2013 21:39  Güncelleme: 23:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çağlayan İstanbul Adalet Sarayı önünde gündüz yapılan Berkin İçin Adalet eylemine polisin engel olmasını bahane eden yüzleri maskeli bir grup, akşam saatlerinde Okmeydanı'nda eylem yaptı.

YOLA BARİKAT KURUP ATEŞE VERDİLER

Edinilen bilgiye göre, yasadışı terör örgütü Halk Cephesi üyesi yüzleri maskeli bir grup gösterici, akşam saatlerinde Beyoğlu'na bağlı Okmeydanı Şark Kahvesi bölgesinde toplanarak eylem yaptı. Yollara barikat kurup ateş yakan maskeli göstericiler, polise taş ve havai fişekle saldırdı. Gösteri düzenleyen eylemcilerin yola barikat kurması, hasta vatandaşları da mağdur etti.

HASTA VATANDAŞI ZIRHLI ARAÇ HASTANEYE GÖTÜRDÜ

Tedavi için hastaneye gitmesi gereken bir mahalleli için bölgeye ambulans çağrıldı. Sağlık ekipleri, bölgede kurulan pek çok sokaktaki barikat nedeniyle olay yerine ulaşamayınca devreye polis girdi. Hasta vatandaşın hastaneye gidemediğini anons eden polis, göstericilerden dağılmalarını ve barikatları kaldırmalarını istedi. Polis "dağılın" uyarısına uyulmayınca, hasta kadın emniyete ait "akrep" diye tabir edilen zırhlı araçla hastaneye kaldırıldı.

Olaylar devam ederken, polis bölgede geniş çaplı güvenlik önlemi alarak eylemcileri dağıttı. Gözaltına alınan 5 şüpheli, sorgulanmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'ne sevk edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Okmeydanı'nda Olaylı Berkin Elvan Eylemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement