Okmeydanı'nda Özel Harekat Destekli Narkotik Operasyonu - Son Dakika
3.Sayfa

Okmeydanı'nda Özel Harekat Destekli Narkotik Operasyonu

Okmeydanı'nda özel harekat destekli narkotik operasyonu Narkotik köpeği "Leo" kepenkte uyuşturucuyu buldu Narkotimleri Okmeydanının ara sokaklarında uygulama gerçekleştirdi Uygulamada narkotik köpeği kepengin altına gizlenmiş çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirdiİSTANBUL -...

11.06.2018 10:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Okmeydanı'nda özel harekat destekli narkotik operasyonu

Narkotik köpeği "Leo" kepenkte uyuşturucuyu buldu

Narkotimleri Okmeydanının ara sokaklarında uygulama gerçekleştirdi

Uygulamada narkotik köpeği kepengin altına gizlenmiş çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirdi

İSTANBUL - Okmeydanı'nda narkotimleri, özel harekat polislerinin de desteğiyle sokak aralarında narkotik uygulaması gerçekleştirdi. Çevredeki işyerlerinde didik didik arama yapıldığı ve vatandaşların GBT'lerin sorgulandığı uygulamada, narkotik köpeği "Leo" kepengin altına gizlenmiş çok miktarda uyuşturucu madde buldu.

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Sokak Suçlarıyla Mücadele Büro Amirliği narkotimleri, Okmeydanı'nda vatandaşlar ile gençlerin huzurunu ve güvenini sağlamak, uyuşturucuyla mücadele kapsamında narko-sokak uygulaması için düğmeye bastı. Hazırlıklarını tamamlayan tim, özel harekat polislerinin de desteğiyle geçtiğimiz Perşembe günü saat 17.00 sıralarında harekete geçti. Konvoy halinde yaklaşık 100 polisle Okmeydanı'nın ara sokaklarına gelen tim, çevredeki işyerlerine baskın yaptı. Baskın yapılan mekanları didik didik arayan tim, vatandaşların da Genel Bilgi Tarama sorgusunu yaptı. Zabıta ekiplerinin de geldiği operasyonda, ruhsatsız işyerlerine de işlem yapıldı.

Narkotik köpeği kepenge gizlenmiş uyuşturucu buldu

Uygulama sürdüğü esnada timin ulaşamadığı bazı yerlere ise hassas burunlu narkotik köpeği "Leo" getirildi. Köpek çevredeki yaptığı aramalar sonucunda bir işyerinin kepengine tepki verdi. Bunun üzerine timler kepengin altına baktıklarında sigara paketinin içerisine gizlenmiş çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirdi. Öte yandan şüpheli bir aracı durduran polis, araçta bir süre arama yaparak şahısların üstlerini kontrol etti. Sokak arasından çıkan timler ardından Çıksalın'daki bir parkta arama gerçekleştirdi.

Okmeydanı\'nda Özel Harekat Destekli Narkotik Operasyonu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Okmeydanı'nda Özel Harekat Destekli Narkotik Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hastane bahçesindeki trafo yangını paniğe neden oldu
    00:52 Hastane bahçesindeki trafo yangını paniğe neden oldu

    Karabük'ün Safranbolu ilçesinde bulunan hastanenin bahçesindeki trafoda çıkan yangın, paniğe neden oldu. Yangın, hızlı bir şekilde kontrol altına alınarak söndürüldü. Tedbir amacıyla hastanenin elektriği bir süre kesildi.

  • Giresun'da Soyulan Kuyumcudan Çalınan Altınlar Bulundu
    00:48 Giresun'da Soyulan Kuyumcudan Çalınan Altınlar Bulundu

    Giresun'un Bulancak ilçesinde gerçekleşen kuyumcu soygununda çalınan altınlar, Giresun Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan titiz çalışmalar sonucunda kısa sürede bulundu. İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı, Giresun'un huzuru için çalışmalarına devam edeceğini açıkladı.

  • Bursa İl Jandarma Komutanlığı Kırsal Bölgelerde Uygulama Yaptı
    00:35 Bursa İl Jandarma Komutanlığı Kırsal Bölgelerde Uygulama Yaptı

    Bursa İl Jandarma Komutanlığı, kentin kırsal bölgelerinde vatandaşların huzur ve güveni için uygulama gerçekleştirdi. Uygulama sonucunda çeşitli suçlardan aranan 25 kişi yakalanırken, uyuşturucu madde ele geçirildi. Ayrıca, trafik denetimlerinde 72 araç sürücüsüne toplamda 233 bin lira idari ceza kesildi ve 24 araç trafikten men edildi.

  • Safranbolu Devlet Hastanesi'nde Trafoda Yangın Çıktı
    00:33 Safranbolu Devlet Hastanesi'nde Trafoda Yangın Çıktı

    Karabük'ün Safranbolu ilçesinde bulunan Safranbolu Devlet Hastanesi'nin bahçesindeki trafoda çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangın, polis ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede kontrol altına alındı. Hastanenin elektriği tedbir amacıyla bir süre kesildi.

  • Manisa Selendi'de Okul Servisi ile Kamyonet Çarpıştı: 9 Öğrenci Yaralandı
    00:19 Manisa Selendi'de Okul Servisi ile Kamyonet Çarpıştı: 9 Öğrenci Yaralandı

    Manisa'nın Selendi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında okul servisi ile kapalı kasa kamyonet çarpıştı. Kazada 9 öğrenci hafif şekilde yaralanırken Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, öğrencileri hastanede ziyaret etti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Advertisement