Okul Hizmet Masası Hızır Gibi Yetişiyor - Son Dakika
Yerel

Okul Hizmet Masası Hızır Gibi Yetişiyor

Okul Hizmet Masası Hızır Gibi Yetişiyor

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın isteği ile kurulan ve Türkiye’de ilk olan Okul Hizmet Masası, eğitim kurumlarının ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.

31.05.2017 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın isteği ile kurulan ve Türkiye'de ilk olan Okul Hizmet Masası, eğitim kurumlarının ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.

İzmit Belediyesi Okul Hizmet Masası eğitim kurumlarının ihtiyaçlarını anında karşılıyor. Okul Hizmet Masası tarafından yapılan son çalışmalar ile Muallim Naci Anadolu Lisesi ile Farabi İlkokulunda çevre düzenlemesi, Anakucağı Anaokulunun bahçesinde sahne ve oyun gruplarının boyanması, Kuruçeşme İmam Hatip Ortaokulu öğretmenler odası çay ocağının tamiri, Sabancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde lavabo ve musluk tamiratı, Elma Şekeri Anaokulu'nda bahçe çit boyanması, Evliya Çelebi İmam Hatip Orta Okulu'nda 20 adet kapının tamiri, Yavuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde cam önüne betopen kaplaması, merdiven altına duvar örülmesi, Mimar Sinan Anadolu Lisesi spor salonu koridorunun tavan döşemesinin yapılması, Saraybahçe İlkokulu'nda korkulukların boyanması, Namık Kemal Anadolu Lisesi'nde duşa kabin takılıp zemine fayans döşenmesi, 29 Ekim Orta Okulu'nda elektrik, kapı tamiratı gibi işler yapıldığı kaydedildi.

Okul Hizmet Masası'nın ilçe sınırları içerisindeki okulların 1 iş gününü geçmeyen acil ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla kurulduğunu söyleyen yetkililer, "Birimimiz tarafından şimdiye kadar yüzlerce okulda birçok sorun giderildi. Okullar için bulunmaz nimet olan bu hizmetten yararlanmak isteyen eğitim kurumlarının hepsine ulaşmaya çalışıyoruz" dediler.

Okul yönetimleri, yapılan hizmetler için Başkan Doğan ve emeği geçenlere teşekkür ettiler. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Okul Hizmet Masası Hızır Gibi Yetişiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement