Okul Müdürü Havaya Atılarak Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Okul Müdürü Havaya Atılarak Uğurlandı

Okul Müdürü Havaya Atılarak Uğurlandı

Bartın'da, Umut Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü İbrahim Yıldırım, öğretmen olarak atandığı İnönü İlkokulu'na, havaya atılarak uğurlandı.

17.06.2016 12:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bartın'da, Umut Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü İbrahim Yıldırım, öğretmen olarak atandığı İnönü İlkokulu'na, havaya atılarak uğurlandı. Bazı öğretmenlerin arkasından gözyaşı döktüğü Yıldırım, yeni okuluna konvoy eşliğinde götürüldü.

İbrahim Yıldırım için 4 yıldır müdür olarak olarak görev yaptığı, 165 öğrencinin eğitim gördüğü, 45 öğretmenin görev yaptığı okulda yıl sonu etkinliğinin ardından uğurlama töreni düzenlendi. Yıl sonu etkinliğinde karnelerini verdiği öğrencilerle ve öğretmenlerle davul zurna eşliğinde çiftetelli oynayan İbrahim Yıldırım, daha sonra öğretmenler, öğrenciler ve velilerle tek tek tokalaşıp kucaklaştı. Bazı öğretmenler gözyaşlarını tutamadı. Daha sonra öğretmenler Yıldırım'ı alıp havaya attı. Sevgi gösterileri eşliğinde kucakta minibüse götürülen Yıldırım, özel eğitim öğretmeni olarak atandığı İnönü İlkokulu'na da yine öğretmen ve velilerin araçlarıyla oluşturduğu konvoy eşliğinde götürüldü. Yeni okuluna da kendisine eşlik eden davul- zurna eşliğinde giren Yıldırım, kendisini karşılayan okul yönetimi ve öğretmenlerle tanıştı.

4 yıldır görev yaptığı okulda müdürlük görevinin sona erdiğini söyleyen Yıldırım, "Ben bu okula 4 yıl önce Akçamescit İlköğretim Okulu'ndan geldim. Arkadaşlarla çok güzel işler yaptık. Burada bir 4 yıl daha çalışmak istiyordum. Ama olmadı. Projlerimiz yarım kaldı. Öğretmen arkadaşlarımızın beni bu şekilde bir sevgiyle uğurlaması çok güzel. Hepsine çok teşekkür ediyorum" dedi.

- Bartın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Okul Müdürü Havaya Atılarak Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement